ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: Η ορκωμοσία γίνεται στο καλύτερο κτήριο της πόλης

Απαντήσεις στις ερωτήσεις που τέθηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους στον τομέα ευθύνης του, έδωσε χθες το μεσημέρι για τελευταία φορά ως αντιδήμαρχος και από την επόμενη βδομάδα ως νέος δήμαρχος ο Θανάσης Βασιλόπουλος.
Σχετικά με την αναφορά του κ. Μάκαρη για την έκθεση “άρτος – οίνος – ελαιον”, που διοργανώθηκε στο δημοτικό πάρκο του ΟΣΕ ο κ. Βασιλόπουλος είπε ότι “ήταν η πιο λαμπρή έκθεση η όγδοη και εδώ είμαστε να σχεδιάσουμε την βελτίωση της έκθεσης τις επόμενες χρονιές”.
Σχετικά με τις παιδικές χαρές είπε ότι “ο Δήμος διέθετε 52 όμως καταργήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας του χώρου που δεν έλαβαν πιστοποίηση και η συγκεκριμένη στο Ελαιοχώρι είναι του συλλόγου και ανήκει σε ιδιωτικό οικόπεδο άρα ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα”.

“Καλώς γίνεται η ορκωμοσία στο Μέγαρο”

Απαντώντας στον Σταμάτη Μπεχράκη για την διαφωνία του για την τέλεση της ορκωμοσίας το Μέγαρο χορού ο Θανάσης Βασιλόπουλος τόνισε ότι “τώρα ολοκληρώθηκε το Μέγαρο και αυτό είναι το καλύτερο κτήριο που διαθέτει η πόλη, άρα σωστά γίνεται σήμερα εκεί η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου”.

To Top