Αθλητισμός

Βασιλόπουλος: Η Καλαμάτα στηρίζει σπουδαία αθλητικά γεγονότα

Τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως το Tsatoumas Street Long Jump, εξέφρασε  σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος, δίνοντας συγχαρητήρια στον πρόεδρο του ΓΣ Ακρίτας 2016, Πέτρο Παπαδόπουλο, που ήταν και ο διοργανωτής των αγώνων σε συνεργασία με τον Δήμο και την Περιφέρεια. Ο κ. Βασιλόπουλος υποστήριξε ότι τέτοιου είδους αθλητικά γεγονότα στο κέντρο της πόλης, πρέπει να γίνουν θεσμός, αναφερόμενος και στα δύο προηγούμενα χρόνια, όπου στην κεντρική πλατεία πραγματοποιήθηκαν αγώνες άλματος επί κοντώ.

“Πρέπει να δίνουμε διέξοδο στα παιδιά μας και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον αθλητισμό, τα αθλήματα στίβου. Η νεολαία μας είναι που μάς παρακινεί, γι’ αυτό και γίνονται τόσο σημαντικά γεγονότα στην πόλη μας. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει το σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός  και το αποδεικνύει με την παρουσία του απόψε εδώ, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας”.

Στη διοργάνωση το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος που παρακολούθησε τους αγώνες, μαζί με την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή, και τον πρωταθλητή μήκους Λούη Τσάτουμα, το όνομα του οποίου έφεραν οι αγώνες

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού Γιώργος Λαζαρίδης, ο Δήμος της Καλαμάτας φιλοδοξεί να συνεχίσει να φιλοξενεί αθλητικά γεγονότα υψηλού επιπέδου, ενισχύοντας την προσπάθεια προβολής της πόλης μας και ανάδειξής της και σε αθλητικό προορισμό.

To Top