ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: “Είμαι άνθρωπος της συνεργασίας και της σύνθεσης”

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ MESSINIALIVE

Θα είμαστε εδώ την επόμενη ημέρα για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Δήμο μας, να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε”

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της επαναληπτικής δεύτερης ψηφοφορίας που θα αναδείξει τον επόμενο Δήμαρχο Καλαμάτας, το Messinialive βρέθηκε στο γραφείο του υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου. 
Ο Θανάσης Βασιλόπουλος και η “Δημιουργική Πρωτοβουλία” την πρώτη Κυριακή έκοψαν πρώτοι το νήμα λαμβάνοντας 22,53% και 8.205 ψήφους, και την εβδομάδα που μεσολάβησε έλαβε επίσημα τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και των ανθυποψηφίων του, Ελένης Αλειφέρη και Μαρίας Οικονομάκου.

“Την περασμένη Κυριακή πήραμε ένα σαφέστατο μήνυμα να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε μέχρι να έρθει η στιγμή να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας”, μας δήλωσε.

Μεταξύ άλλων ο κ.Βασιλόπουλος τόνισε: “Προηγήθηκε η πρόταση-πρόσκληση προς όλους να συζητήσουμε πάνω σε θέσεις και αρχές ώστε να αναπτύξαμε το μοντέλο διοίκησης του Δήμου με την ύπαρξη μιας διαπαραταξιακής επιτροπής με επικεφαλής τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους για βρεθεί ένας κοινός τόπος για συνεργασίες. Ο κάθε συνδυασμός θα λάβει θέσεις ανάλογα με την δυναμική αλλά και τα στελέχη του”.

“Το Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διοίκησης τελείωσε. Στο πλαίσιο αυτό συμφώνησαν οι δυο ανθυποψήφιές μας Ελένη Αλειφέρη και Μαρία Οικονομάκου”

“1 στους 4 ψηφοφόρους επέλεξε τον συνδυασμό μας”

Ο κ.Βασιλόπουλος επεσήμανε: “Στη συνέχεια ήρθε και η στήριξη της ΝΔ που είναι ένα κόμμα που θα κυβερνήσει την χώρα μας. Το όραμά μου είναι μια πόλη έξυπνη, με ιδανικές υποδομές, μια πόλη Ευρωπαική με εξωστρέφεια.
Είμαι άνθρωπος της συνεργασίας και το έχω αποδείξει μέσα από θέσεις ευθύνης και επεδίωκα την συνεργασία με όλους, οπότε είμαι άνθρωπος που μπορεί να συνθέσει κι αν μια πρόταση είναι καλύτερη από την δική μου θα την αποδεχτώ για το καλό του Δήμου. Την επόμενη ημέρα θα συνθέσουμε τα προγράμματα που ακούσαμε αλλά και τα δικά μας.”

“Ο Παναγιώτης Νίκας ήταν για όλους μας ένα μεγάλο Σχολείο- Μάθαμε πολλά από αυτόν”

“Κρατάμε τα θετικά του και θα φέρουμε και κάτι καινούργιο”.
Γιατί να ψηφίσει κάποιος τον Θανάση Βασιλόπουλο; τον ρωτήσαμε.
“Έχουμε την ικανότητα, την θέληση και θα είμαστε εδώ την επόμενη ημέρα για να διεκδικήσουμε τα μέγιστα για τον Δήμο μας, να σηκώσουμε μανίκια και να δουλέψουμε”.

To Top