Επιχειρείν

Βασιλόπουλος: “Έχουμε υποχρέωση να αναβαθμίσουμε τις εγκαταστάσεις του ΒΙΟΠΑ”-Έκοψε την πίτα του ο “ΔΙΟΚΛΗΣ”

Τη βασιλόπιτά της έκοψε χθες, Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, η Διοκλής ΑΕ Κτηματική Καλαμάτας Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία στο ΒΙΟΠΑ Καλαμάτας. Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, στον χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά και τόνισε πως ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της εταιρείας. Ζήτησε από όλους να δείξουν διάθεση συνεργασίας και σύμπνοιας, επισημαίνοντας ότι αυτές οι αρετές αποτελούν το μυστικό της νέας δεκαετίας.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τους εργαζομένους για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να ασχοληθεί με την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΒΙΟΠΑ και του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, στο μέτρο των δυνατοτήτων του Δήμου. Η παρέμβαση θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και θα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και των πελατών τους, συμβάλλοντας στην ελκυστικότητα αυτών των πόλων επαγγελματικής δραστηριότητας στην Καλαμάτα.

Σημειώνεται ότι το φλουρί της βασιλόπιτας βρήκε ο δημοτικός υπάλληλος – οικονομολόγος Βασίλης Φράγκος, ο οποίος παρέλαβε και το δώρο του.

To Top