Αθλητισμός

Βασιλόπουλος: Δεν ταιριάζουν στο μέγεθος του Μεσσηνιακού τέτοιες ανακοινώσεις

Το δικό του σχόλιο – απάντηση δίνει μέσω του Messinialive ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Τάκης Βασιλόπουλος, στην ανακοίνωση – καταγγελία του Μεσσηνιακού Γ.Σ..
Ο κ.Βασιλόπουλος δήλωσε πως, με λύπη διάβασε τα όσα γράφτηκαν στην εν λόγω ανακοίνωση, τα οποία τα χαρακτήρισε μυθιστόρημα και που σαφώς δεν αρμόζουν στο μέγεθος και την ιστορία του Συλλόγου και προέτρεψε το Συμβούλιο και τα μέλη να την δουν οι ίδιοι.
Συναντήσαμε τον κ.Βασιλόπουλο το βράδυ του Σαββάτου στο Κλειστό της Παραλίας, για το τουρνουά της Καλαμάτας 80 και μεταξύ άλλων μας δήλωσε: “Παραχωρήσαμε το γήπεδο και καλά κάναμε, για να διεξαχθεί ένα σπουδαίο τουρνουά που ανεβάζει και διαφημίζει την πόλη και τον Αθλητισμό της. Σαφώς και διαταράχτηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων που γίνονται σε αυτό και είναι λογικό να συμβεί. Όμως σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να δω κάποια ανακοίνωση και μάλιστα από την ιστορικότερη ομάδα της πόλης σε αυτό το ύφος και με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, βασισμένη εξ’ ολοκλήρου σε αυθαίρετα συμπεράσματα και σενάρια. Εμείς προσπαθούμε, στις εγκαταστάσεις που έχουμε να βολεύονται και να εξυπηρετούνται όλα τα σωματεία με δικαιοσύνη, ανάλογα με τους κανόνες που ισχύουν. Πραγματικά λυπάμαι που για μια προπόνηση που δεν έγινε ή μπορεί και να έγινε άλλη ώρα, να εμπλέκομαι σε μυθεύματα και σε χαρακτηρισμούς που δεν ανταποκρίνονται στην μεγάλη ιστορία του Μεσσηνιακού και τέτοιες …βαρύγδουπες ανακοινώσεις τον μικραίνουν στα μάτια του κόσμου. Τόσα χρόνια στα γήπεδα δεν έχω δώσει δικαίωμα να ασχολούνται μαζί μου με τέτοιο ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος και φαίνεται πως κάποιοι έχουν κοντή μνήμη και ξεχνάνε γρήγορα. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια γιατί εμάς μας ενδιαφέρει να κάνουμε έργα και σωστή διαχείριση των εγκαταστάσεων, κι όχι να δημιουργούμε εντυπώσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Μεσσηνιακός: Διαμαρτυρία- καταγγελία κατά του Τάκη Βασιλόπουλου

To Top