ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: “Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας”

ΔΗΛΩΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

“Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες που ανέδειξαν τη «Δημιουργική Πρωτοβουλία» για την Καλαμάτα με διαφορά πρώτη παράταξη στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

Η εμπιστοσύνη και η επιλογή τους, αποτελούν για εμένα και τους συνεργάτες μου ιδιαιτέρως μεγάλη τιμή και, την ίδια στιγμή, μας δημιουργούν μια πολύ μεγάλη ευθύνη.

Την ευθύνη, την επόμενη Κυριακή, να κάνουμε το δεύτερο μεγάλο βήμα. Να κερδίσουμε το δικαίωμα να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, για να συνεχίσει ο Δήμος μας να πηγαίνει μπροστά.

Εκ μέρους όλων μας, στη «Δημιουργική Πρωτοβουλία», θέλω σήμερα να θυμίσω ότι βασική μας αρχή, την οποία διακηρύξαμε από την αρχή, είναι η πίστη μας στη συνεργασία, τη σύνθεση και τη συναίνεση.

Ακριβώς γι’ αυτό, απευθύνουμε ανοικτή πρόσκληση σε όλες και όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις του αύριο. Μια πρόσκληση δημόσια. Μία πρόσκληση ειλικρινής, που στηρίζεται στις αρχές, τις πεποιθήσεις και τα όσα πιστεύω.

Με θετική διάθεση και ειλικρινή διάλογο πάνω σε προγραμματικές θέσεις και απόψεις, μπορούμε να συνθέσουμε και να καταλήξουμε σε αποφάσεις για τα μεγάλα και σημαντικά, αλλά και για παρεμβάσεις στην καθημερινότητα, που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας.

Ιδιαίτερη πρόσκληση θέλω να απευθύνω σε φίλες και φίλους, που μπορεί για λίγο να ακολουθήσαμε χωριστές πορείες, μας συνδέουν όμως κοινοί αγώνες στην αυτοδιοίκηση, στις επαγγελματικές διεκδικήσεις, στην ευρύτερη πολιτική και κοινωνική δράση.

Απόφαση μου είναι η επόμενη ημέρα των εκλογών να είναι ημέρα σύνθεσης και συνεργασίας, ώστε να κερδίσουμε το στοίχημα για το Δήμο Καλαμάτας και τη ζωή μας

Ζητώ από όλους τους δημότες να ανταποκριθούν θετικά στην πρόταση μας.
Να ενώσουμε δυνάμεις, για να διασφαλίσουμε τη θετική πορεία του Δήμου μας.
Να δουλέψουμε μαζί για ένα Δήμο ακόμα πιο λειτουργικό, που προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στους δημότες.
Για να επιταχύνουμε την τοπική ανάπτυξη”.

To Top