Αθλητισμός

Βασίλης Σπηλιώτης: Σε σύσκεψη στην Περιφέρεια με Παναγιώτη Νίκα και Τάκη Μπαλτάκο

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώτης πήρε μέρος σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με την συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου και των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου, Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα των γηπεδικών υποδομών στις τέσσερις αυτές ΕΠΣ, όπως ακριβώς και στην ΕΠΣ Λακωνίας. Ο κ. Νίκας υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει το θέμα των γηπεδικών υποδομών των Ενώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Οι μετέχοντες στη σύσκεψη, άκουσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Περιφερειάρχη να ανακοινώνει ότι θα συμβάλει και στην κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησης των ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

“Κατόπιν και όλων των παραπάνω, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τάκης Μπαλτάκος επιθυμεί να επαινέσει δημόσια τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξη που παρέχει στο ποδόσφαιρο και στις υποδομές του στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειάς του”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισκέφθηκε και το υπό κατασκευή ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Αρκαδίας στη Νεστάνη.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλης Σπηλιώρης θα δώσει συνέντευξη Τύπου αύριο Σάββατο 5 Νοεμβρίου στίς 15:00 στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας για το θέμα του Μητρώου και τις ενέργειες της Ένωσης.

Βασίλης Σπηλιώτης: Σε σύσκεψη στην Περιφέρεια με Παναγιώτη Νίκα και Τάκη Μπαλτάκο
To Top