Αθλητισμός

Βασίλης Χαρίτσης: Ιστορική επιτυχία για το Διαβολίτσι

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Μεσσηνίας, το μέλος του ΔΣ του ΑΟ Διαβολιτσίου, Βασίλης Χαρίτσης, ο οποίος έζησε ιδιαίτερα έντονα τον αγώνα και πανηγύρισε στο τέλος την παρθενική κατάκτηση του τροπαίου.

«Ήταν ένας τελικός, που το ζήσαμε με αγωνία. Καταφέραμε να φέρουμε το Κύπελλο στο χωριό μας και αυτό είναι μια ιστορική επιτυχία, γιατί δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά. Οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές και αξίζουν τα συγχαρητήρια για το σημερινό επίτευγμα»

O «mister Ανδανία» πρόσθεσε πως: «Δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, θεωρώ πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα, ωστόσο και το 2-1 μας αρκεί για να στεφθούμε Κυπελλούχοι.»

Αισιόδοξος για την παραμονή!

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει συντελέσει σημαντικά στο δημιούργημα του ΑΟΔ, εξέφρασε την πίστη του για παραμονή υπογραμμίζοντας πως η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει στο φινάλε της Γ’ Εθνικής.

«Είμαστε στην τελική ευθεία εμπιστευόμαστε απόλυτα τις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού και εκτιμώ πως στο τέλος θα μείνουμε στην κατηγορία», ανάφερε.

 

 

Βασίλης Χαρίτσης: Ιστορική επιτυχία για το Διαβολίτσι
To Top