ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βασιλακόπουλος: “Ο γιατρός στην Κέρκυρα εξετάστηκε και δεν είχε καμία παράλυση”-ΕΔΕ για το περιστατικό

Νέα διάσταση φαίνεται να παίρνει η υπόθεση με τον γιατρό της Κέρκυρας που όπως ανέφεραν τοπικά μέσα εμφάνισε παρενέργειες και «παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου».

Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) διατάχθηκε για τον γιατρό που υποστήριξε πως υπέστη παράλυση των άκρων του μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, πολύ σοβαρές καταγγελίες έκανε σήμερα το πρωί ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, για την είδηση που κυκλοφόρησε χθες, σύμφωνα με την οποία «γιατρός στην Κέρκυρα νοσηλεύεται με παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου».

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Την παραπάνω είδηση μετέδωσε χθες το μεσημέρι τοπικό μέσο της Κέρκυρας, σύμφωνα με το οποίο ο γιατρός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του νησιού. Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «μυστήριο» μιας και λίγες μέρες πριν είχε γίνει γνωστό ότι και μια νοσηλεύτρια είναι στο νοσοκομείο με τα ίδια συμπτώματα.

Ωστόσο, φως στην υπόθεση κλήθηκε να ρίξει σήμερα ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος οργισμένος ανέφερε στον «αέρα» ότι ο συγκεκριμένος γιατρός «διάλεξε να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους γνωστούς του και έγινε ΕΔΕ» σε βάρος του για το περιστατικό.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, ο συγκεκριμένος γιατρός πήγε στο νοσοκομείο «γιατί είχε δύσπνοια», αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του βρήκαν κάτι και επέστρεψε στο σπίτι. Έπειτα, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που λέει ότι έχει ο καθηγητής Πνευμονολογίας, «είπε “μου κόπηκαν τα πόδια” και δεν είχε τίποτα». Όλα αυτά με τα περί παρενεργειών έγιναν «πριν γίνει η ΕΔΕ».

WIND: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζεις διπλά!

«Εκτός αν του κόπηκαν τα πόδια για την ΕΔΕ» σημείωσε ο κ. Βασιλακόπουλος και αναφέρθηκε και στον δημοσιογράφο που δημοσιοποίησε τις πληροφορίες ότι νοσηλεύεται με παράλυση ο γιατρός του νοσοκομείου Κέρκυρας:

«Ο δημοσιογράφος που τα κοινοποίησε αυτά ήταν ένας από τους εμβολιασθέντες» υπογράμμισε ο καθηγητής.

πηγή:ieidiseis.gr

Δημοφιλέστερα

To Top