ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Ο Μητσοτάκης έπρεπε να έχει τον Τσίπρα σε εικόνισμα

ΑΡΚΕΤΑ ΑΙΧΜΗΡΟΣ ΚΑΙ …ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου “Αλέξανδρος Κουμουνδούρος”, το κόμμα “ΜέΡΑ25” του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών του ΜέΡΑ25 στην Μεσσηνία, που είναι οι: Γιώργος Αλεξόπουλος από τη Μερόπη, Βασίλης Κυβέλος από τη Δυτική Μάνη, Ελένη Μανωλακάκη από την Καλαμάτα, ενώ δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι υπόλοιποι δύο υποψήφιοι βουλευτές Μαρία Σαρδέλη και Μπάμπης Κακκαβάς.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στην δεύτερη παρουσία του κ.Βαρουφάκη στην Καλαμάτα και οι περισσότεροι ήρθαν να τον συναντήσουν και να το ακούσουν για πρώτη φορά. Μεταξύ αυτών είδαμε και δημοτικούς συμβούλους αλλά και άτομα από άλλους πολιτικούς χώρους.

“Μόνο εμείς στο ΜέΡΑ 25 μπορούμε να κάνουμε αντιπολίτευση”

Με την είσοδο του ΜέΡΑ25 στην Βουλή, ο κ.Βαρουφάκης τόνισε:

“Εμείς θα κάνουμε μονομέτωπο, ανένδοτο αγώνα αντίστασης εναντίον της νέας παρασιτικής ολιγαρχίας που ο κ. Μητσοτάκης και η φατρία που τον περιτριγυρίζει -δεν είναι όλη η Ν.Δ. το ίδιο- θα προσπαθήσει να στήσει”.

“Κάθε φορά που θα παρουσιάζουν ένα νομοσχέδιο που είναι εις βάρος των πολλών, εμείς θα καταθέτουμε αντινομοσχέδιο πιο ρεαλιστικό, πιο τεχνοκρατικό και άρτιο που θα τάσσεται στο πλευρό της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, αντίθετα με τα δικά τους που θα βοηθούν τους κερδοσκόπους”.

Αίσθηση έκανε η αναφορά του πως “Ο κ.Μητσοτάκης θα έπρεπε να έχει δίπλα στο κομοδίνο του το εικόνισμα του Αλέξη Τσίπρα, αφού ο Πρωθυπουργός έκανε κάτι το απίστευτο! Το τέταρτο μνημόνιο είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ν.Δ., είναι ένα τεράστιο δώρο. Εάν ο κ. Μητσοτάκης είχε μυαλό, ένα ζήτημα το οποίο ερευνάται, θα έφτιαχνε ένα εικόνισμα με τον κ. Τσίπρα θα το έβαζε δίπλα στο κομοδίνο του του και πριν κοιμηθεί κάθε βράδυ θα γονάτιζε και θα έκανε μια προσευχή στον Αλέξη Τσίπρα και θα τον ευχαριστούσε! Αφού η Ελλάδα μέχρι το 2032 δεν θα πληρώνει για το χρέος της, αφού για τότε μεταφέρθηκε η αποπληρωμή με τόκο φυσικά”.

To Top