Η φωτογραφία της ημέρας

Mε … βανάκι στο πλευρό του Νίκα!

Συμπαράσταση στη “μεγάλη μέρα” του Παναγιώτη Νίκα, που έλαβε και δημόσια την στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, έδειξαν με την παρουσία τους στην Κόρινθο, μέλη της παράταξης Νίκα και μάλιστα δυο Αντιδήμαρχοι και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου!

Σύμφωνα με δηλώσεις τους, βρέθηκαν στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα “στη μεγάλη του μέρα, και σημαντική στιγμή για τον ίδιο”, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κορινθία. Για τον υποψήφιο πλέον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο πρόεδρος της ΝΔ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας, ότι αποτελεί όχι απλά τη σωστή επιλογή αλλά τη νικηφόρο επιλογή της ΝΔ. Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Νίκας που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην περιοδεία του, τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη  στο πρόσωπο του.

Στο πλευρό του Δημάρχου βρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Μπουζιάνης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτα Ντίντα και Δημήτρης Μπούχαλης, ο Ανδρέας Καραγιάννης και ο Γιάννης Καμβυσίδης.
Μάλιστα την απόφαση για να ταξιδέψουν σήμερα στην Κόρινθο, την πήραν χτες βράδυ στα εγκαίνια του πάρκου του Πανελληνίου και για το λόγο αυτό μίσθωσαν σήμερα ειδικό βανάκι!

Mε … βανάκι στο πλευρό του Νίκα!
To Top