Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας – Τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο και κλήσεις στην Εθνική

Εξαιρετικός ήταν ο απολογισμός για τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο Καλαμάτας που συμμετείχε με 5 αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων που έγινε στην Κοζάνη (2-3/4).

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος ήταν :

Σπηλιώτης Παναγιώτης – 1η θέση χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -60kg Παίδων Β’

Σαχλάς Γιάννης – 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -50kg Παίδων Β’

Πουλόπουλος Τάσος – 2η θέση αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία -42kg Παιδων Β’

Μητσέας Στέφανος – 3η θέση χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +60kg Παίδων Β’

Σπηλιώτης Δημήτρης – 5η θέση στην κατηγορία -50kg

Οι αθλητές Παναγιώτης Σπηλιώτης, Γιάννης Σαχλάς, Τάσος Πουλόπουλος, θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα Τζούντο στους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στην Ρουμανία το καλοκαίρι.

Ο Μητσέας Στέφανος είναι και αυτός μέλος της Εθνικής μας ομάδας.

Ο a.c.judo kalamatas κατέκτησε την 4η θέση στην Γενική Κατάταξη – κατηγορίας Παίδων Κορασίδων Β’, ανάμεσα σε 60 συλλόγους και 420 αθλητές.

O προπονητής Παναγιώτης Μαρκάκης μιλώντας για την παρουσία των αθλητών του ανέφερε: “Οι αθλητές προετοιμαζόντουσαν γι αυτό το Πρωτάθλημα εδώ και μήνες . Η αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση, η δύναμη και η θέληση που έδειξαν αυτά τα παιδιά, υπερβαίνει την λέξη “αθλητής ‘.

Στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς , έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να μπουν οι 4 από τους 5 στην Εθνική Ομάδα Τζούντο και ο Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας να ανέβει στην 4η θέση Πανελλαδικά .

Ευχαριστώ όλους τους αθλητές, τους γονείς και τους φίλους του Τζούντο Καλαμάτας για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνουν σε κάθε μας προσπάθεια.’’

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας – Τέσσερα μετάλλια στο Πανελλήνιο και κλήσεις στην Εθνική
To Top