Αθλητισμός

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Τέσσερα μετάλλια σε διασυλλογικό στα Σπάτα

Την κατάκτηση τεσσάρων μεταλλίων (2 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο) πανηγύρισαν οι αθλητές του ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας στο διασυλλογικό πρωτάθλημα JUDO NeWaza, το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή (19/6) στα Σπάτα Αττικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

• Θεοδωρακόπουλος Σέργιος χρυσό μετάλλιο, 42Kg Παίδων Α’

• Σπηλιώτης Παναγιώτης χρυσό μετάλλιο, 60Kg Παίδων Β’

• Σαχλάς Γιάννης αργυρό μετάλλιο, 50Kg Παίδων Β’

• Μητσέας Στέφανος χάλκινο μετάλλιο, +60Kg Παίδων Β’

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας για όλη την αθλητική σεζόν. Μια σεζόν γεμάτη επιτυχίες. Μια σεζόν που ο “Αθλητικός Σύλλογος Τζούντο Καλαμάτας” βγήκε 4ος σύλλογος στην Ελλάδα και σε όλους τους αγώνες είμασταν στην πρώτη 10αδα ανάμεσα σε 80 συλλόγους” , αναφέρει ο προπονητής του συλλόγου Παναγιώτης Μαρκάκης και συνεχίζει:

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό , με αποτέλεσμα να ανέβουν όλοι στο βάθρο των νικητών και 4 από αυτούς να είναι μέλη της Εθνικής ομάδας Τζούντο .

Βάζουμε μικρούς στόχους και προσπαθούμε μέσα απ την προπόνηση και την καλή διάθεση να τους πραγματοποιούμε .Τα έχουμε καταφέρει και ευχαριστώ όλους που βοηθούν στο έργο μας (αθλητές , γονείς , φίλοι ). Σκοπός του Τζούντο Καλαμάτας είναι τα παιδιά μας να γίνουν καλοί άνθρωποι , καλοί αθλητές , καλοί Πρωταθλητές και να προσφέρουν στην κοινωνία .

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι, καλές διακοπές, με υγεία και σας περιμένουμε όλους από 1η Σεπτεμβρίου !!! “

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν για την αγωνιστική ομάδα, ενόψει του Βαλκανικού Πρωταθλήματος που θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ρουμανία. Θα συμμετάσχουν οι Σπηλιώτης Παναγιώτης , Πουλόπουλος Τάσος , Σαχλάς Γιάννης.

ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας: Τέσσερα μετάλλια σε διασυλλογικό στα Σπάτα
To Top