Αθλητισμός

Τζούντο: Αργυρή Πανελληνιονίκης η Αθηνά Μασουρίδη, προκρίθηκε με την Εθνική στους Βαλκανικούς

Η 12χρονη Αθηνά Μασουρίδη, αργυρή Πανελληνιονίκης πήρε την πρόκριση για τους προσεχείς Βαλκανικούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα Τζούντο

Μεγάλη επιτυχία για την Καλαματιανή αθλήτρια Τζούντο του συλλόγου “Ολυμπιονίκης Καλαμάτας” που με την εξαιρετική της εμφάνιση κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τζούντο κορασίδων Β που έγινε στο Λουτράκι στις 11 Μαρτίου 2023.
Με τρείς συνεχόμενες νίκες με ippon σε μία από τις πιο δύσκολες και μεγάλες κατηγορίες κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου έχασε στα σημεία καθώς υπερείχε σε όλον των αγώνα δείχνοντας την άψογη τεχνική της κατάρτιση.
Πρόκειται για μια αθλήτρια πολλά υποσχόμενη για το μέλλον δήλωσε ο προπονητής της Γιώργος Μπάρας αλλά πάνω από όλα για ένα παιδί που ξεχωρίζει για το ήθος της και τον αδαμάντινο χαρακτήρα της αντιπροσωπεύοντας επάξια το Τζούντο, τον δρόμο της Ευγένειας! Θερμά συγχαρητήρια στην Αθηνά που θα συνεχίσει εντατικά την προετοιμασία μας για τους προσεχείς Βαλκανικούς αγώνες με την Εθνική Ομάδα!

Εξαιρετική εμφάνιση των αθλητών του Γιώργου Μπάρα και του Συλλόγου “Ολυμπιονίκη Καλαμάτας” που αγωνίστηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων -Κορασίδων Α- Β. που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου στις 11-12 Μαρτίου.
Την πρώτη μέρα στις κορασίδες Β, οι τρεις αθλήτριες μας δίνοντας τρομερούς αγώνες κατάφεραν όλες να φτάσουν στους τελικούς για την κατάκτηση μεταλλίων με απολογισμό ένα αργυρό μετάλλιο και δύο πέμπτες θέσεις!
Την Δεύτερη μέρα στους παίδες Α ο αθλητής Παντελίδης Παναγιώτης κάνοντας δύο φανταστικούς αγώνες σε μια από τις πιο δύσκολες και γεμάτες κατηγορίες -55κ δεν κατάφερε να προκριθεί, αποκόμισε δε, τρομερή εμπειρία για το μέλλον!
Όμως η μεγαλύτερη επιτυχία όπως αναφέρθηκε ήταν για την αθλήτρια Μασουρίδη Αθηνά αγωνιζόμενη και αυτή σε μια από τις πιο δύσκολες και γεμάτες κατηγορίες έφτασε στον τελικό και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους προσεχείς Βαλκανικούς αγώνες κορασίδων Β με την Εθνική Ομάδα!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Μασουρίδη Αθηνά αργυρό 🥈 μετάλλιο!
Γαϊτανάρου Χριστιάνα πέμπτη θέση!
Καρμπαλιώτη Παναγιώτα πέμπτη θέση!
Παντελίδης Παναγιώτης εξαιρετική εμφάνιση!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές έδωσε ο προπονητής τους αλλά και στους γονείς τους που είναι δίπλα στον Σύλλογο. Ο ίδιος τονίζει: “Συνεχίζουμε την ανοδική πορεία των επιτυχιών του συλλόγου μας πάντα σε συνδυασμό με τις αξίες του αθλητισμού και του πολιτισμού”!

Τζούντο: Αργυρή Πανελληνιονίκης η Αθηνά Μασουρίδη, προκρίθηκε με την Εθνική στους Βαλκανικούς
To Top