Αθλητισμός

Τζον Φαν’τ Σχιπ: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με Ισπανία»

Απέναντι στο μεγαθήριο Ισπανία θα ξεκινήσει η Εθνική ομάδα την προσπάθειά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ να έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του ελληνικού συγκροτήματος.

Όπως δήλωσε ο Ολλανδός ομοσπονδιακός εκλέκτορας, η Ελλάδα μπορεί να αποδείξει στη «Γηραιά Ήπειρο» πως μπορεί να σταθεί και να παίξει καλά απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε. Πέρασε καιρός. Αρχίζοντας τους αγώνες με μια ομάδα όπως η Ισπανία και μάλιστα εκτός έδρας είναι για εμάς μία πολύ μεγάλη και καλή πρόκληση», υπογράμμισε ο Φαν΄τ Σχιπ.

«Είναι ένας αγώνας, στον οποίο θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και θα δείξουμε στους εαυτούς μας και στην Ευρώπη, ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ισπανία. Αυτή είναι η πρόκληση. Ελπίζουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά».

Η Εθνική Ομάδα άρχισε την προετοιμασία της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει του πρώτου αγώνα της για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2021 εναντίον της Ισπανίας στην Γρανάδα (25 Μαρτίου, 21:45).

Στην Εθνική προσκλήθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης, ενώ ο Παντελής Χατζηδιάκος δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, στην οποία δεν έχει ενσωματωθεί και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Τζον Φαν’τ Σχιπ: «Να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με Ισπανία»
To Top