Αθλητισμός

Τζανετάκος, Μπαρσελό σε διεθνές τουρνουά padel στην Ισπανία

Σε διεθνές τουρνουά padel στην Ισπανία έλαβαν μέρος το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Πάντος Τζενετάκος, Μάριο Μπαρσελό.

Το padel είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στην Ευρώπη (συνδυάζει στοιχεία από τένις, σκουός και ρακέτα) και Τζανετάκος, Μπαρσελό ασχολούνται ενεργά με τον πρώτο να είναι επίσης ιδιοκτήτης μιας υψηλού επιπέδου εγκατάστασης στην Γλυφάδα ενώ ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής είναι πρωταθλητής Ελλάδας και εκπαιδευτής.

Μετά το φαντασμαγορικό τουρνουά που έλαβε χώρα στο Olympico Padel Club στην Γλυφάδα τον Σεπτέμβριο ακολούθησαν με επιτυχία οι τελικοί το περασμένο Σαββατοκύριακο 11-13 Μαρτίου. Το Master final του Padel experience έλαβε χώρα στην Σεγκόβια της Ισπανίας. Πήραν μέρος περισσότεροι από 40 αθλητές από 15 εθνικότητες και το ερασιτεχνικό padel έδειξε για ακόμα μια φόρα το υψηλό επίπεδο των αθλητών του με τους αθλητές να ζούν μια απίστευτη εμπειρία εντός και εκτός γηπέδου.

Στους τελικούς ανδρών νικητές ήταν οι Ισπανοί Αρόντο/Αμονταρέιν ενώ στον τελικό Master Woman η Πολώνια με τις Ροσόλσκα/ Πιορκάνσκα κέρδισαν με 2-0 σετ το ελληνικό δίδυμο Μανώλου/ Πατσαρου.

Στην Ελληνική αποστολή μετείχαν ακόμη οι Χατζηγιάννη / Ρούσση που έφτασαν στους τελικούς του consolation κατακτώντας την δεύτερη θέση , οι Μπαρσελό /Θεοδώρου που αποκλείστηκαν στην οκτάδα με 2-1 σετ με έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και οι Τζανετάκος / Λουκάς οι οποίοι αποκλείστηκαν στην πρώτη φάση.

Τζανετάκος, Μπαρσελό σε διεθνές τουρνουά padel στην Ισπανία
To Top