ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαμουράνης: Την Κυριακή παρουσιάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα για το παραλιακό μέτωπο Καλαμάτας

Στην παρουσίαση του αναπτυξιακού του προγράμματος για το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας προχωρά αυτή την Κυριακή 19 Μαΐου ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, Βασίλης Τζαμουράνης. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Τζαμουράνης θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 11 το πρωί της Κυριακής στο “Πανελλήνιον” αναπτύσσοντας τη στρατηγική του και τα σχέδιά του για το παραλιακό μέτωπο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Τζαμουράνης και ο συνδυασμός του “Πρότυπος Δήμος” συνεχίζουν τις περιοδείες τους στον Δήμο Καλαμάτας. Την Πέμπτη 16 Μαΐου το απόγευμα βρέθηκε στα χωριά του Ταϋγέτου-και ειδικότερα στο Καρβέλι, το Λαδά και τις Πηγές–  μαζί με κλιμάκιο στελεχών του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.
Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε συναντήσεις με τους κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής του Ταΰγετου, ενώ μετέβη και στα σημεία των κατολισθήσεων όπου πραγματοποιούνται έργα για την αποκατάσταση των
δρόμων που διασφαλίζουν την επικοινωνία των ορεινών αυτών χωριών.
Ο Β. Τζαμουράνης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του άκουσαν προσεκτικά τις επισημάνσεις, αλλά και τις προτάσεις των κατοίκων, συμμεριζόμενοι απόλυτα την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου τους.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε ότι η προοπτική για τον Ταΰγετο και τα χωριά του είναι η αξιοποίηση του αγροτουρισμού, η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής μέσα από την ανάδειξη των μονοπατιών που προσελκύουν τον περιπατητικό τουρισμό, όπως επίσης η ανάδειξη και προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων, καθώς και η αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας στον
Ταΰγετο.

Τζαμουράνης: Την Κυριακή παρουσιάζει το αναπτυξιακό πρόγραμμα για το παραλιακό μέτωπο Καλαμάτας
To Top