ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαμουράνης: Τα ψηφοδέλτια του “Πρότυπου Δήμου” στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, για την τροφοδοσία των εκλογικών τμημάτων, παρέδωσε σήμερα στον Δήμο Καλαμάτας ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, συνοδευόμενος από στελέχη του συνδυασμού.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΙ “ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΔΗΜΟΣ”

Την ανάγκη για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή τους επισήμαναν οι κάτοικοι στα Καλύβια και το Πέταλο, συνοικίες της Καλαμάτας τις οποίες επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή απόγευμα, ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης, μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Πρότυπος Δήμος».

Σήμερα Σάββατο πρωί, Βασίλης Τζαμουράνης, με υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του, επισκέφθηκαν την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας και στη συνέχεια την περιοχή του ιστορικού κέντρου, όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με κατοίκους, καθώς και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην εν λόγω περιοχή.

Αύριο, Κυριακή 19 Μαΐου, ο Βασίλης Τζαμουράνης θα παρουσιάσει τις προτάσεις του συνδυασμού του για το παραλιακό μέτωπο της Καλαμάτας, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 11 το πρωί, στο “Πανελλήνιον” .
Τέλος, αύριο στις 8 το βράδυ, ο «Πρότυπος Δήμος» παρουσιάζει τις προτάσεις του για την υλοποίηση ενός σύγχρονου και λειτουργικού ψηφιακού δήμου, σε εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα “Nautilus» του ξενοδοχείου “Elite City Resort», με εισηγητή τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Χειλά.

Τζαμουράνης: Τα ψηφοδέλτια του “Πρότυπου Δήμου” στο Δημαρχείο Καλαμάτας
To Top