ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαμουράνης: “Πολλά έργα σέρνονται και καθυστερούν αδικαιολόγητα”

ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΚΑΙ ME ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ

Επικριτικός ήταν κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας ο επικεφαλής του συνδυασμού "Πρότυπος Δήμος" Βασίλης Τζαμουράνης, ο οποίος θα λέγαμε "μπήκε με φορά" τη νέα χρονιά, αναλαμβάνοντας ατύπως -αν και γίνονται στο παρασκήνιο διεργασίες και συζητήσεις - τον πρώτο ρόλο στην αντιπολιτευτική κριτική της δημοτικής αρχής Καλαμάτας.
Ο κ. Τζαμουράνης έκανε ξεκινώντας την τοποθέτησή του μία αναφορά στην σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν γενικότερα στη χώρα κάνοντας λόγο για μία νέα οικονομική κρίση και τόνισε πως πρέπει να λειτουργήσουν οι κοινωνικές δομές του Δήμου και να επιταχυνθούν τα έργα. Και συνέχισε: "Σημαντικά έργα δεν ξεκίνησαν, αλλά πήραν παρατάσεις και κάποια καθυστερούν αδικαιολόγητα", ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως "σέρνονται" απαριθμώντας μία σειρά από έργα τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε κοινότητες.
Ζήτησε να αξιοποιηθεί η δημοτική περιουσία, να αλλάξουν οι στόχοι και οι προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για να έρθουν αποτελέσματα ενώ χαρακτηριστικά ζήτησε "να σταματήσουν επιτέλους οι απευθείας ανάθεσης στους ίδιους και τους ίδιους, οι προσλήψεις λόγω covid" ενώ ολοκληρώνοντας είπε πως "θα βοηθήσουν με ιδέες και προτάσεις".

To Top