ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζαμουράνης: “Να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος: Υπήρξε χειροδικία Αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου του Δήμου Καλαμάτας;”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ" ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ

"Να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος: Υπήρξε χειροδικία Αντιδημάρχου κατά προϊσταμένου του Δήμου Καλαμάτας;"

"Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας φέρεται να χειροδίκησε κατά προϊσταμένου της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Οχημάτων και ο Δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος τι έκανε αντί να τον αποπέμψει; Τον μετέθεσε σε άλλη αντιδημαρχία! Ελπίζουμε να μη συμβούν και σε αυτή την αντιδημαρχία τα ίδια, σε κάποια άλλη «άτυχη» στιγμή…

Ο κ. Δήμαρχος προστάτευσε τον αντιδήμαρχό του και τον μετέθεσε για να συνεχίσει το «έργο» του και να μην χάσει την έμμισθη θέση του.
Μάλιστα για να διανθίσει αυτήν την αναγκαστική του απόφαση, προχώρησε, με την γνωστή τακτική "να τους ευχαριστήσουμε όλους", στην ανάθεση αρμοδιοτήτων σε όλα τα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας Καλαμάτας!

Το συμβάν της χειροδικίας αντιδημάρχου κατά εργαζόμενου, η προκλητική συμπεριφορά άλλου αντιδημάρχου που ανάγκασε σύμβουλό μας να αποχωρήσει από την συνεδρίαση της επιτροπής εκπαίδευσης και άλλες ανάλογες συμπεριφορές επιδεικνύουν και αποδεικνύουν την αλαζονική λειτουργία της Δημοτικής αρχής και την αντίληψη ότι "αφού κερδίσαμε τις εκλογές και με μεγάλο ποσοστό, ο Δήμος αποτελεί ιδιοκτησία μας και κάνουμε ό,τι θέλουμε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμαρχος έμενε απόλυτα απαθής στην καταγγελία συμβούλου μας στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την απαράδεκτη ανάρτηση της Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης που αφορούσε την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, υποβαθμίζοντας τον σημαντικό αυτό θεσμό για την στήριξη των δημοτών!

Οι αλαζονικές και αυταρχικές αυτές συμπεριφορές συνάδουν με την πολιτική πρακτική του «αποφασίζομεν και διατάζομεν» και οφείλουμε να τις καταγγείλουμε και να μην επιτρέψουμε την συνέχιση τους!
Το λιγότερο που περιμένουμε από τον κ. Δήμαρχο, καθώς από ότι φαίνεται δεν έχει τη τόλμη να αποπέμψει τον συγκριμένο Αντιδήμαρχο, είναι να καταδικάσει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον εργαζόμενο που υπέστη τη χειροδικία".

Ο επικεφαλής της παράταξης ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΕΤΑ,
Βασίλης Τζαμουράνης

Δημοφιλέστερα

To Top