ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Το έργο μας είναι σημαντικό κι αναγνωρίζεται από τον κόσμο

Στoν δικό του σύντομο απολογισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφέρειας, όλο αυτό το διάστημα, για την εκπλήρωση όλων όσα υποσχέθηκε, μια προσπάθεια σε επίπεδο Περιφέρειας αλλά και σε επίπεδο νομού.

Ειδικότερα ανέφερε χαρακτηριστικά την ένταξη του έργου αναβάθμισης του Διοικητηρίου της Καλαμάτας, ένα έργο σημαντικό και απαραίτητο να υλοποιηθεί.

Στην παρέμβασή του μίλησε και για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τις προσπάθειες που έγιναν για να δοθούν λύσεις σε όλα τα προβλήματα που προέκυπταν και το γεγονός ότι άμεσα, στο επόμενο διάστημα, θα έχουμε την έναρξη του έργου διαχείρισης.

Ακόμα, ο Ανδρ. Τσουκαλάς ενημέρωσε ότι έχει γίνει το επόμενο βήμα και η κατάλληλη προετοιμασία ώστε να διαχειριστεί η Περιφέρεια και την αποκατάσταση των χωματερών.

Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε ότι στον τομέα του περιβάλλοντος έχουν αντιμετωπιστεί μείζονα ζητήματα, όπως το θέμα των πυρηνελαιουργείων, για το οποίο λήφθηκαν καίριες αποφάσεις για τη Μεσσηνία, ενώ αναφέρθηκε και στη σύσταση, οργάνωση και προετοιμασία της λειτουργίας της Ενεργειακής Κοινότητας, η οποία πλέον είναι καθόλα έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

To Top