ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσώνης: Στη σέντρα βγάζει τα Σωματεία Εργαζομένων Μεσσηνίας για fake news και προσπάθεια συκοφάντησής του

“Στη σέντρα” βγάζει τα Σωματεία Εργαζομένων Μεσσηνίας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, Σωτήρης Τσώνης, με αφορμή ανακοίνωσή τους που έστειλαν στα ΜΜΕ και δημοσιεύτηκε, κάνοντας λόγο για προσπάθεια συκοφάντησής του και ζητώντας τους να ανακαλέσουν την ψευδή δήλωση και να αποκαταστήσουν την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσώνης αναφέρεται στον ισχυρισμό των Σωματείων ότι επισκέφτηκαν το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας το οποίο βρήκαν κλειστό, συμπληρώνοντας ότι “είναι γνωστό ότι το ΕΚΚ πρόλαβε να κλείσει πριν κλείσουν καν τα καφενεία, βέβαια ο μισθός του Προέδρου δεν έχει ανασταλεί”. Αυτός ο ισχυρισμός αντικρούεται με σφοδρότητα από τον Σωτήρη Τσώνη, ο οποίος κάνει λόγο για fake news και προσπάθεια συκοφάντησης του προσώπου του  εκ μέρους των Σωματείων, απαιτεί να ανακαλέσουν και να αποκαταστήσουν την αλήθεια, καθώς όπως λέει  “γνωρίζουν πολύ καλά ότι ούτε ο πρόεδρος ούτε άλλο μέλος του Δ.Σ. δεν λαμβάνουν ή έλαβαν ποτέ μισθό ή οιαδήποτε άλλη αμοιβή”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΩΝΗ

Τα σωματεία
1.Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων
2 . Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Ν. Μεσσηνίας
3. Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας,
4. Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού, Τουρισμού-Ξενοδοχείων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μεσσηνίας,
με κοινή ανακοίνωση τους που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Mesinia live,Kalamata Journal στις 22/4/2020, farenews στις 22/4/2020, και στον τοπικό τύπο εφημερίδα «Ελευθερία» στις 23/4/2020 συνεχίζουν την εργώδη και ανίερη προσπάθεια κατά συκοφάντησης του Ε.Κ.Κ. και του προσώπου του προέδρου του Τσώνη Σωτηρίου, προέβηκαν σε μια εξόχως προκλητική και συκοφαντική δήλωση σκοπούμενη με την διασπορά ψευδών και παντελώς ανυπόστατων και αναληθών γεγονότων να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη του πρόεδρου του ΕΚΚ παραπλανώντας ταυτόχρονα την κοινή γνώμη .
Συγκεκριμένα αναφέρεται « είναι γνωστό ότι το ΕΚΚ πρόλαβε να κλείσει πριν κλείσουν καν τα καφενεία, βέβαια ο μισθός του Προέδρου δεν έχει ανασταλεί»

Όταν πολύ καλά γνωρίζουν ότι ούτε ο Πρόεδρος, ούτε ουδείς εκ των μελών του Διοικητικού συμβουλίου δεν λαμβάνουν ή έλαβαν ποτέ μισθό ή οιαδήποτε άλλη αμοιβή, οδοιπορικά κλπ.(δηλαδή μηδέν) Όπως φαίνεται στους ετήσιους οικονομικούς απολογισμούς που ψηφίζονται απ΄την Γενική συνέλευση των αντιπροσώπων ,είναι γνωστό στους αντιπροσώπους του Ε.Κ.Κ., στην Εξελεγκτική Επιτροπή και στα σωματεία μέλη.
Απαιτούμε την άμεση ανάκληση των ψευδών δηλώσεων-ειδήσεων που εν γνώσει τους τελέσθησαν, προς το σκοπό αποκατάστασης της αλήθειας”.

Μ.Π.

Τσώνης: Στη σέντρα βγάζει τα Σωματεία Εργαζομένων Μεσσηνίας για fake news και προσπάθεια συκοφάντησής του
To Top