ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσώνης: “Με την αφισοκόλληση στο Εργατικό, οι εργαζόμενοι θα τους γυρίσουν την πλάτη”

“ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ” ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ – “ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 600 ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ” ΑΠΑΝΤΑ Ο ΤΣΩΝΗΣ

O πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας Σωτήρης Τσώνης, σε σημερινή έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε αναφέρθηκε στην εικόνα που παρουσιάζει από αργά χτες το βράδυ η πρόσοψη και ο πλάγιος τοίχος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, μετά από αφισοκόλληση της παράταξης του ΠΑΜΕ, όπως προκύπτει από τις αφίσες.

Κι όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ που θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα, με το κλίμα να μην είναι και το καλύτερο.

Το θέαμα αυτό αντικρίζουν όσοι πολίτες έτυχε να περάσουν σήμερα έξω από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας στην Αριστομένους. Αφίσες έχουν κολληθεί σε όλη την πρόσοψη και τους πλαϊνούς τοίχους του κτηρίου, εν είδει ταπετσαρίας, με κύριο σύνθημα “Συνδικάτα Εργατών όχι των Εργοδοτών”

Ο Σωτήρης Τσώνης τόνισε ότι “το Εργατικό Κέντρο είναι για όλους και κανείς δεν δικαιούται να προβαίνει σε τέτοιες πράξεις και ζημιές. Είναι χώρος Δημοκρατίας κι ανταλλαγής ιδεών κι απόψεων και συνυπάρχει το δίκιο του εργάτη με το δίκιο του εργαζόμενου”.

“Τέτοιες πράξεις παλαιοκομματικού τύπου αποτρέπουν τους εργαζόμενους από τον συνδικαλισμό που θέλουν να τον κομματικοποιήσουν. Οι εργαζόμενοι θα τους γυρίσουν την πλάτη με τέτοιες ενέργειες”.

To Top