ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης: “Καλό αγώνα, Αλέξη Χαρίτση!”

Αναφανδόν υπέρ του Αλέξη Χαρίτση στην επόμενη βουλή τάσσεται ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης. Με μια συγκινητική δήλωσή του και θερμά λόγια στηρίζει εμπράκτως τον υποψήφιο βουλευτή Μεσσηνίας με το ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση.

Χωρίς περιστροφές, με ευθύτητα που δεν έχουμε συνηθίσει σε πολιτικούς και δη αυτοδιοικητικούς, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης αναγνωρίζει το έργο που έχει προσφέρει ο Αλέξης Χαρίτσης στη Μεσσηνία και όχι μόνο, από τα υπουργεία τα οποία υπηρέτησε, και θεωρεί πως το έργο αυτό δεν πρέπει να ανακοπεί. Υποστηρίζει σθεναρά την υποψηφιότητα Χαρίτση, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά ανεξάρτητα απο το ποια θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση θεωρει απαραίτητη την παρουσία του Αλέξη Χαρίτση στη Βουλή.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΣΩΝΗ

“Στη δική μου διαδρομή ως αυτοδιοικητικός, ως επαγγελματίας και πάνω απ’ όλα ως άνθρωπος, ξεχώριζα πάντα και συνεχίζω, όχι απαραίτητα τους αρεστούς, αλλά τους άριστους! Εκείνους που δουλεύουν με πάθος, όραμα και ανιδιοτέλεια.

Στη θητεία μου ως δήμαρχος από το 2015 μέχρι και σήμερα, γνώρισα καλά, ακόμη περισσότερους πολίτες, αυτοδιοικητικούς, παράγοντες του τόπου και πολιτικούς. Κάποιοι, με ενθουσίασαν, λιγότεροι, με γοήτευσαν, αρκετοί, στάθηκαν δίπλα μας, προσφέροντας στη Μεσσήνη.

Με μεγάλη διαφορά, ξεχώρισα τον υπουργό, τον πολιτικό Χαρίτση, τον άνθρωπο Αλέξη, ο οποίος δεν υπολόγισε αν ανήκουμε στην ίδια πολιτική οικογένεια –γιατί δεν ανήκουμε- και βοήθησε τα μέγιστα και τη δική μας περιοχή! Η εργατικότητα, η τιμιότητα και η ταπεινότητά του, με έκαναν να πιστέψω πως υπάρχει ελπίδα…

Με βλέμμα καθαρό και στόχο την ενίσχυση των Δήμων, βοήθησε ιδιαίτερα και τη Μεσσήνη, αφουγκραζόμενος τις ανάγκες μας, καταγράφοντας και ιεραρχώντας τα προβλήματά μας.

Επειδή στις εκλογές αυτές διακυβεύονται πολλά και τα πρόσωπα θα διαδραματίσουν το δικό τους, σημαντικό ρόλο, θεωρώ αναγκαία την παρουσία στη Βουλή, του Αλέξη Χαρίτση, ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η επόμενη κυβέρνηση!

Του πολιτικού που δεν επαναπαύτηκε στην ασφάλεια της λίστας των… εκλεκτών του ψηφοδελτίου Επικρατείας! Του πολιτικού, που δεν χρησιμοποίησε τη δημοτικότητά του για να θέσει υποψηφιότητα σε μια μεγάλη εκλογική περιφέρεια της Αττικής… Του συμπατριώτη μας υποψηφίου βουλευτή που διάλεξε το δύσκολο δρόμο της… μάχης του «σταυρού» στη Μεσσηνία, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά, το πάθος του για το νομό και ξεδιπλώνοντας τις προθέσεις του για το… αύριο της περιοχής μας, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης, η πορεία της οποίας, δεν πρέπει να διακοπεί! Το ταξίδι, συνεχίζεται…
Καλό αγώνα, Αλέξη Χαρίτση!”

Μ.Π.

Τσώνης: “Καλό αγώνα, Αλέξη Χαρίτση!”
To Top