ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσώνης για κακοκαιρία: Σε εγρήγορση ο Δήμος Μεσσήνης-“Παρόντες με όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό”

ΤΣΩΝΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: “ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!

“Με όλες μας τις δυνάμεις θα είμαστε μέρα νύχτα δίπλα σας!”

Τρίοδος-σήμερα το πρωί: Παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Τσώνη ο καθαρισμός τάφρου από φερτά υλικά που κατέβασε η καταιγίδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης με αφορμή την κακοκαιρία που από το πρωί έχει προκαλέσει προβλήματα στην περιοχή, με πλημμύρες σε δρόμους και χωράφια και ζημιές. Ο Δήμαρχος Μεσσήνης απευθύνεται στους δημότες Μεσσήνης, συνιστώντας τους ψυχραιμία και επισημαίνοντας πως οι Υπηρεσίες του Δήμου είναι σε εγρήγορση και δίπλα στους δημότες. Μάλιστα, δίνει και τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να απευθύνονται κάθε ώρα οι δημότες, αν αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα.

Oλη τη νύχτα συνεργεία του Δήμου Μεσσήνης μαζί με τον Δήμαρχο και μέλη του Δημ.συμβουλίου έκαναν παρεμβάσεις στο δίκτυο για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Η Δήλωση του δημάρχου για την κακοκαιρία που πλήττει το Δήμο Μεσσήνης:

«Συμπολίτισσες, συμπολίτες με αρκετά δελτία τύπου προβαίνουμε σε ενημέρωσή σας για να δημιουργήσουμε μαζί με εσάς μια θωράκιση προστασίας πρώτα της ανθρώπινης ζωής, των περιουσιών, των ζώων του τόπου.

Τα καιρικά φαινόμενα ακόμη και τώρα είναι απολύτως ακραία και σαφώς επικίνδυνα, όχι μόνο στην περιοχή μας. Παρά του ότι η ένταση των φαινομένων κάποιες ώρες υπερβαίνει τις δυνατότητες του Δήμου προσπαθούμε με τη συνεργασία όλων να είμαστε παρόντες δίπλα σας με όλα τα μηχανικά, τεχνικά μέσα του Δήμου και όλο το προσωπικό του, πάση δύναμη, μέρα νύχτα ώστε να περιοριστούν – αποκατασταθούν οι ζημιές και να αισθάνεστε την ασφάλεια ότι τα μηχανήματα του Δήμου και όλο το στελεχιακό δυναμικό είναι εκεί. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, την προσοχή σας και την αυτοπροστασία σας σε υψηλά επίπεδα.

Όσο μας αφορά θα είμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, μέρα νύχτα στις ζημιές στα χωριά, δίπλα σε εσάς. Θα τα καταφέρουμε. Υπομονή και κουράγιο, θα περάσει και αυτό.. ».

Παρακαλούνται οι δημότες που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν άμεσα με τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

2772360158
2722360107
2722360182
2722360159
2722360160
2722360136
2722360174
2722360100

Άμεσα έγιναν οι παρεμβάσεις για να ανοίξει ο δρόμος στο ύψος της Εύας που είχε πλημμυρίσει

Τσώνης για κακοκαιρία: Σε εγρήγορση ο Δήμος Μεσσήνης-“Παρόντες με όλα τα μηχανήματα και το προσωπικό”
To Top