ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσώνης από Τρίκορφο: “Πάντα έχουμε σε όλο τον Δήμο ανοιχτά και καθαρά μυαλά!”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Με πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση, δύναμη, αποφασιστικότητα, συμμετοχή από την συγκέντρωση του 2014, υποδέχτηκαν το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 οι πολίτες του Τρικόρφου και των γύρω τοπικών χωριών τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσσήνης κ. Γιώργο Τσώνη μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού «ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ κίνηση πολιτών ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΣΗΝΗΣ».
Στην ομιλία του, στις προτάσεις του στάθηκε σε δυο κυρίαρχα θέματα τα οποία έτυχαν της αποδοχής, της αγωνίας και του αγώνα των παρευρισκομένων.
Το πρώτο θέμα αφορούσε τις υποδομές, δομές ανάπτυξης του τόπου και οι πολίτες επιδοκίμασαν κατενθουσιασμένοι για ότι έκανε και για ότι δεσμεύτηκε.
Το δεύτερο θέμα ίσως και πιο ουσιαστικό για τον υποψήφιο δήμαρχο και τους πολίτες ήταν οι αναφορές και δεσμεύσεις του Γεωργίου Τσώνη ότι επενδύει στον πολίτη, στον άνθρωπο, στο συμπολίτη και συμπολίτισσες των χωριών, γιατί αυτή είναι και η ραχοκοκαλιά του δήμου.

Σαφής, ειλικρινής και αληθινός ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι και ίδιοι στην συνείδηση και τον προγραμματισμό του. Ο αγρότης του χωριού, ο συνταξιούχος, ο μαθητής, ο γονιός και όλοι οι άλλοι έχουν ίσες και ίδιες ευκαιρίες και δικαιώματα και σ’ αυτό δεσμεύτηκε για πολίτες ίσης ευκαιρίας τόσο στα χωριά όσο και στη Μεσσήνη.

Το στοίχημα, το διακύβευμα του Γιώργου Τσώνη, «πρώτα ο άνθρωπος», έγινε αποδεκτό από τους πολίτες του Τρικόρφου και έτσι στο τέλος, όλοι μαζί με το παρατεταμένο χειροκρότημά τους, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή.
Οι πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Τρικόρφου στην εκδήλωση του Σαββάτου δεν μίλησαν μόνο, ψήφισαν Γιώργο Τσώνη.
Τέλος, ο Γιώργος Τσώνης τους είπε να κλείσουν τα αυτιά τους στις απρέπειες που ακούγονται και χαρακτηριστικά δήλωσε “από χθες στην Μεσσήνη έχουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΟΡΑ (OPEN MALL) ,αλλά πάντα έχουμε σε όλο το ΔΗΜΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ!”.

Στο μεταξύ ο Γιώργος Τσώνης συνεχίζει τις περιοδείες του και αύριο, Δευτέρα 20 Μαΐου, στις 8 το βράδυ θα βρίσκεται στο Χατζή όπου και θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Τσώνης από Τρίκορφο: “Πάντα έχουμε σε όλο τον Δήμο ανοιχτά και καθαρά μυαλά!”
To Top