ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσώλης: Να φιλοξενούν άστεγους τα κτήρια του Διοκλή στην Αγ. Τριάδα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΙΑΣ ΤΣΩΛΗΣ

“Την πρόταση  για Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Αστέγων εισηγήθηκε στην υπ’ αριθμ. 10/2020 συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Καλαμάτας που διεξήχθη την Τρίτη 30 Ιουνίου, ο σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Καλαμάτας Τσώλης Γ. Ηλίας.
Στην εισήγηση του ο κ. Τσώλης  αναφέρθηκε στο διαχρονικό πρόβλημα που υπάρχει περιστασιακά στην Καλαμάτα με τους άστεγους που εμφανίζονται κατά καιρούς να κοιμούνται σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και τους δρόμους της πόλης.

Στην πρόταση που κατέθεσε στο συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας, έφερε ως παράδειγμα, τα μη αξιοποιήσιμα κτήρια του Διοκλή, όπισθεν του Ιερού ναού της Αγίας Τριάδος, όπου με την κατάλληλη διαμόρφωση θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ένα χώρο προσωρινής φιλοξενίας για τους άστεγους.
Επακολούθησε ψηφοφορία και το συμβούλιο της Κοινότητας Καλαμάτας ψήφισε ομόφωνα για την δημιουργία του κέντρου φιλοξενίας αστέγων, βρίσκοντας ως μια καλή επιλογή για αξιοποίηση τους συγκεκριμένους χώρους και η πρόταση θα μεταφερθεί στη δημοτική αρχή”, αναφέρει στην τοποθέτησή του.

Τσώλης: Να φιλοξενούν άστεγους τα κτήρια του Διοκλή στην Αγ. Τριάδα
To Top