ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσικνοπέμπτη με take away και delivery στην Καλαμάτα- “Φούντωσαν” οι παραγγελίες σε κρεοπωλεία και ψητοπωλεία!

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΜΕ LOCKDOWN: ΣΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ

Η φετινή Τσικνοπέμπτη δεν θυμίζει σε τίποτα προηγούμενες εποχές όταν έβγαινες μια βόλτα στην πόλη και σε κάθε γωνία είχε στηθεί από μία υπαίθρια ψησταριά με την τσίκνα να έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα!


Φέτος λόγω του lockdown και των μέτρων πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού όλα είναι διαφορετικά. Πουθενά δεν είδαμε μία υπαίθρια ψησταριά αφού χτες η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε όλους τους επαγγελματίες της πόλης που διαθέτουν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ότι απαγορεύεται αυστηρά η τοποθέτηση ψησταριάς έξω από το κατάστημα.

ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΕΦΤΑNΑΝ ΜΕ DELIVERY ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ


Φέτος λοιπόν,  η Τσικνοπέμπτη γίνεται με πακέτο στο σπίτι (take away) ή κατ’οίκον παράδοση- delivery από το κατάστημα, με τα ψητοπωλεία, τα μαγειρεία και τα καταστήματα που είναι ανοιχτά να παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση! Μάλιστα, κρεοπωλεία της πόλης έκαναν παράδοση στο σπίτι των παραγγελιών, ενώ στα ψητοπωλεία “φούντωσαν” οι παραγγελίες!


Στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας παρατηρήθηκε κίνηση νωρίς το πρωί,  οπότε και έγιναν οι αγορές από τα κρεοπωλεία ώστε να τιμήσουμε τη μέρα έστω και στο σπίτι  μας…

Ας θυμηθούμε στιγμιότυπα από την περσινή Τσικνοπέμπτη που έπεσε 20 Φεβρουαρίου, λίγο πριν το πρώτο lockdown λόγω κορονοϊού.

Δείτε και αυτό:

Kεντρική Αγορά Καλαμάτας: Τσικνοπέμπτη με αμέτρητα σουβλάκια και άφθονο κρασί για όλους!

To Top