Επιχειρείν

Τσικάκης-Γιαννόπουλος: Φρέσκο χοιρινό Σπάρτης τώρα και στην Καλαμάτα!

Το πέμπτο κατάστημά της εγκανίασε χτες βράδυ η εταιρεία “Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ”, με τις ευλογίες του μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου και εκατοντάδων πελατών και φίλων στη συμβολή των οδών Κρήτης και Βύρωνος 138.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ολοκλήρωση των εγκαινίων ευχήθηκε στους ιδιοκτήτες και τους εργαζομένους να μακροημερεύσουν με ομόνοια, ειρήνη και ομοψυχία και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία. Όπως επεσήμανε τέτοιες επενδύσεις βοηθούν τη χώρα να εξέλθει από την κρίση.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 48 ΕΤΩΝ- 400 ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ

Ο Παναγιώτης Τσικάκης αναφέρθηκε στην ιστορία της εταιρίας που συμπληρώνει φέτος 48 χρόνια στην αγορά χάρη στις προσπάθειες των ιδρυτών της Λάμπρου Τσικάκη και Γιώργου Γιαννόπουλου, που δημιούργησαν μια μικρή χοιροτροφική μονάδα λίγο έξω από τη Σπάρτη και σήμερα με αργά και σταθερά βήματα έχουν δημιουργηθεί ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 400 στρεμμάτων στους πρόποδες του Ταϋγέτου, που εξασφαλίζουν με πιο σύγχρονο τρόπο την παραγωγική διαδικασία.

Η εταιρεία απασχολεί 110 εργαζομένους που έχουν στόχο να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την παραγωγή και διάθεση του καλύτερου ελληνικού χοιρινού.

Ο Ηλίας Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τους εμπνευστές του 5ου καταστήματος.

Πολύς κόσμος βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου καταστήματος και όλοι είδαν ότι έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνο, καθαρό και ποιοτικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία κρεατικών και ό,τι άλλο συνδυάζεται με αυτό.
Το catering ήταν πλούσιο, με εδέσματα που έβγαιναν ζεστά ζεστά από τις ψησταριές!
Το κατάστημα διαθέτει κρέας με εξαιρετική ποιότητα. Μεγάλη ποικιλία σε ασυναγώνιστες τιμές. Κρέατα τρυφερά, μοσχάρι, χοιρινό, αρνί, πρόβατο, κατσίκι, κυνήγι κ.ά. Μεζέδες, λουκάνικα, κοντοσούβλι, ντονέρ, τηγανιές, παιδάκι, γκιούλμπασι κ.ά.

Το βέβαιο είναι ότι η εταιρεία “Τσικάκης – Γιαννόπουλος ΑΕ” πήρε τη σωστή απόφαση να επενδύσουν στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα, την “πρωτεύουσα της γουρνοπούλας”, κρατώντας ψηλά την ποιότητα σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές, το 5ο κατάστημα θα σημειώσει επιτυχία και μακροημέρευση!

Καλές δουλειές!

Στις αρχές του 1970, ο Λάμπρος Τσικάκης και ο Γεώργιος Γιαννόπουλος δημιούργησαν μια μικρή παραδοσιακή χοιροτροφική Μονάδα λίγο έξω από την Σπάρτη Λακωνίας στους πρόποδες του Ταϋγέτου σε ένα μικρό χωριό τη Λεύκη Ανωγείων.
Γρήγορα η εταιρεία «ΤΣΙΚΑΚΗ- ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» έγινε γνωστή στην ελληνική αγορά για την ποιότητα των χοιρινών παραγωγής της και σιγά σιγά επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς της βιομηχανίας τροφίμων.

Η μακρά παρουσία της σε ένα τόσο δυναμικό και ανταγωνιστικό χώρο, όπως είναι αυτός της βιομηχανίας τροφίμων, η επιλογή άριστων πρώτων υλών, η διαρκής ενημέρωση, η τεχνολογία και τεχνογνωσία, ο σεβασμός στον πελάτη, την καθιέρωσαν ως μία από τις πιο αξιόπιστες και δυναμικές εταιρείες στην Ελληνική Αγορά.

Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας.
Επενδύοντας τόσο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το μηχανολογικό εξοπλισμό, όσο και στο επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία παράγει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και παραδοσιακών σκευασμάτων που διακρίνονται για την υπέροχη γεύση τους, την άριστη συσκευασία τους και φυσικά για την πρώτη ύλη τους, τα πιστοποιημένα ποιοτικά – Ελληνικά Χοιρινά παραγωγής της!

Εφαρμόζοντας τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ποιότητας ISO και HACCP καταφέρνει να αξιοποιήσει την παράδοση της Ελληνικής Επαρχίας, με την πιο σύγχρονη Τεχνολογία.

Δυναμικότητα

3 πρότυπες χοιροτροφικές μονάδες :
– Σφαγείο με 3 γραμμές σφαγής Χοιρινών – Βοοειδών – Αμνοεριφίων.
– Τεμαχιστήριο και τυποποιητήριο προϊόντων κρέατος.
– Αλλαντοποιία και παραγωγή Παραδοσιακών Σκευασμάτων.

Εργοστάσιο Παραγωγής Συμβατικών και Βιολογικών Ζωοτροφών.

Χονδρικό Εμπόριο με πλήρη εφοδιασμό καταστημάτων από Φορτηγά-Ψυγεία της εταιρείας.

Λιανικό Εμπόριο με 5 ιδιόκτητα καταστήματα-πρατήρια σε Σπάρτη, Αθήνα και Τρίπολη, τώρα και στην Καλαμάτα.

Διακίνηση – Διάθεση Προϊόντων
Ένας σύγχρονος στόλος 20 οχημάτων αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις ανάγκες μεταφοράς της Μονάδας :

– Ειδικά φορτηγά μεταφοράς ζώων
– Πηλοφόρα για τη μεταφορά ζώων
– Επικαθήμενα μεταφοράς Α’ υλών
– Οχήματα μεταφοράς μειγμάτων ζωοτροφών σε σακιά
– Αυτοκίνητα Πωλητών
– Φορτηγά – ψυγεία μεταφοράς νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων

Τσικάκης-Γιαννόπουλος: Φρέσκο χοιρινό Σπάρτης τώρα και στην Καλαμάτα!
To Top