Αθλητισμός

Τσάτουμας και άλλοι πρωταθλητές στηρίζουν την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ

Υπέρ του έργου της νυν διοίκησης του ΣΕΓΑΣ τάσσεται ο Λούης Τσάτουμας και άλλοι κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, που διέγραψαν λαμπρή πορεία στους παγκόσμιους στίβους.

Με κοινή τους δήλωση Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι πρωταθλητές στηρίζουν τη διοίκηση Κώστα Παναγόπουλου και Βασίλη Σεβαστή ενόψει των επερχόμενων αρχαιρεσιών.

Εκτός του Μεσσήνιου πρωταθλητή Ευρώπης και ρέκορντμαν του μήκους, την δήλωση υπογράφουν ακόμη η Μιρέλα Μανιάνι, η Φανή Χαλκιά, ο Λάμπρος Παπακώστας, η Βούλα Τσιαμήτα, η Φλώρα Ρεντούμη, ο Δημήτρης Χατζόπουλος, ο Σπύρος Βασδέκης, η Ελένη Φιλάνδρα, ο Μιχάλης Τομαράς, η Ασημίνα Βανακάρα και ο Δημήτρης Κοκότης.

Η ανακοίνωση:

“Οι υπογράφοντες Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και παλιοί πρωταθλητές, δηλώνουμε ότι στηρίζουμε την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, που τα τελευταία 23 χρόνια έχει αποδείξει στην πράξη, ότι στηρίζει τις προσπάθειες των Αθλητών διατηρώντας θεσμούς, λειτουργίες, μέσα άμεσης και ουσιαστικής οικονομικής και όχι μόνο στήριξης των Αθλητών των Εθνικών ομάδων, αλλά και των νεότερων και ταλαντούχων αθλητών μέσω του Σχεδιασμού που είναι μοναδικός σε όλο το φάσμα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Γι΄ αυτό συμπαρατασσόμαστε στον αγώνα της ανανέωσης της εμπιστοσύνης, στις επερχόμενες εκλογές, της συντριπτικής πλειοψηφίας των Σωματείων στην σημερινή διοίκηση της Ομοσπονδίας με επικεφαλής υποψήφιο Πρόεδρο τον Βασίλη Σεβαστή”.

Τσάτουμας και άλλοι πρωταθλητές στηρίζουν την διοίκηση του ΣΕΓΑΣ
To Top