ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο …τσαμπουκάς στο ΚΕΠ του κόστισε 300 ευρώ

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Ένας 40χρονος προσήλθε λίγο μετά τις 12 σήμερα στο ΚΕΠ του Δήμου Καλαμάτας στο Ιστορικό Δημαρχείο, χωρίς να έχει προηγουμένως κανονίσει ραντεβού εξυπηρέτησης, όπως ισχύει εδώ κι αρκετές ημέρες για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού και εισερχόμενος στα γραφεία αντέδρασε έντονα με την διαδικασία αυτή, ζητώντας να εξυπηρετηθεί άμεσα. Μάλιστα δεν φορούσε και μάσκα στο πρόσωπο αλλά είχε σηκώσει την μπλούζα του και κάλυπτε το στόμα. Του ζητήθηκε από το προσωπικό να μην φωνάζει και να φορέσει μάσκα αλλά αρνήθηκε. Παρενέβη κι ένας Δημοτικός Αστυνομικός ζητώντας του να κάνει τα νόμιμα που προβλέπονται και η κατάσταση έγινε ακόμα πιο έντονη… Όποιος υπάλληλος του μιλούσε, αυτός αμέσως του ζητούσε τα στοιχεία του με έντονο εκνευρισμό.

Ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία και στο σημείο μετά από λίγα λεπτά έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ και ο διαπληκτισμός του και με τους αστυνομικούς συνεχίστηκε στο πεζοδρόμιο, με τον ίδιο να βάζει τελικά μερικώς την μάσκα για να αποφύγει την προσαγωγή.
Η ομάδα ΔΙΑΣ του βεβαίωσε το προβλεπόμενο πρόστιμο, όμως ο 40χρονος αρνήθηκε να την παραλάβει φωνάζοντας “δείξτε μου τον Νόμο που το προβλέπει κι όχι την απόφαση του Υπουργού”…
Τελικά με όλα όσα συνέβησαν κατάφερε και να μην εξυπηρετηθεί και να κληθεί να πληρώσει 300 ευρώ.

Ο …τσαμπουκάς στο ΚΕΠ του κόστισε 300 ευρώ
To Top