ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσακαλώτος: “Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών μπορεί να αντιστραφεί”

“Σε αυτές τις εκλογές, πρέπει να αποφασίσουμε για τη ζωή μας – Αφήνουμε στο Ταμείο 31 δις γιατί δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους”

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση στην κεντρική προκυμαία του Λιμανιού της Καλαμάτας, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1η Ιουλίου ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με ομιλητή τον Υπουργός Οικονομικών και υποψήφιο βουλευτή στον Βόρειο Τομέα Αθηνών (Β1) Ευκλείδη Τσακαλώτο. Παράλληλα, έγινε από τον ίδιο και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία, για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

“Είναι ξεκάθαρες οι διαχωριστικές γραμμές”

Ο κ.Τσακαλώτος στην 35λεπτη ομιλία του διακρίθηκε για τις καυστικές αναφορές στη ΝΔ και την οικογένεια Μητσοτάκη, την καθαρά κομματική ομιλία του, με ελάχιστους τεχνοκρατικούς όρους αλλά και για το χιούμορ του, σε αρκετά σημεία αυτής.

“Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών αντιστρέφεται”

Για Ν.Δ. τόνισε ότι αποφεύγει να τοποθετηθεί σε βασικά ζητήματα όπως οι ιδιωτικές συντάξεις και η φορολογική πολιτική, κατέκρινε την στάση της στο Μακεδονικό, έκανε και την αυτοκριτική για την Κυβέρνηση, λέγοντας “δεν τα κάναμε όλα σωστά και κάποια θέματα δεν μας βγήκαν”.

Για τα οικονομικά είπε: “Παραλάβαμε 1,5 δισ. τον Γενάρη του 2015, όμως εμείς αφήνουμε 31 δισ. Δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους, αλλά θέλουμε η Ελλάδα να έχει σταθερότητα”.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των 7 υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία.

To Top