ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με τραυματισμό ηλικιωμένου στο κέντρο της Καλαμάτας

Τροχαίο με ελαφρύ τραυματισμό ηλικιωμένου έγινε το απόγευμα λίγο μετά τις 17.00 στη συμβολή των οδών Κωστή Παλαμά και Νέδοντος, όταν αυτοκίνητο κινούμενο αντικανονικά επιχειρώντας να περάσει τις γραμμές του τρένου για να βγει στη Νέδοντος συγκρούστηκε με μηχανάκι, το οποίο οδηγούσε ηλικιωμένος, που κινούνταν επί της γέφυρας της Νέδοντος με κατεύθυνση προς Ύδρας.

Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε στα χέρια και στα πόδια, ωστόσο για καλή του τύχη μέσα σε δευτερόλεπτα κυριολεκτικά έσπευσαν στο σημείο οι διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που έχουν πλέον τα γραφεία τους εντός του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού της πόλης κι άκουσαν τον θόρυβο από το τροχαίο.

Λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο και ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε και η Τροχαία που έκανε αλκοτέστ και στους δύο οδηγούς, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάτι.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε ζευγάρι από την Κόρινθο που πήγαινε σε γάμο στην Υπαπαντή. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει την πόλη και δεν είδε το απαγορευτικό σήμα, θεωρώντας ότι μπορεί να διασχίσει την Παλαμά και να βγει στη Νέδοντος. Στη συμβολή των συγκεκριμένων δρόμων υπάρχουν δύο απαγορευτικά σήματα εκατέρωθεν του δρόμου. Ωστόσο, το ένα είναι κρυμμένο από τη βλάστηση και δεν είναι ορατό από τους οδηγούς που διασχίζουν την Παλαμά, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.

Αυτοκίνητο και μηχανάκι υπέστησαν υλικές ζημιές.

Τροχαίο με τραυματισμό ηλικιωμένου στο κέντρο της Καλαμάτας
To Top