ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο με τραυματία οδηγό μηχανής στην Ύδρας

Τρίτο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στην Καλαμάτα λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε γίνει πριν μια εβδομάδα άλλο ένα τροχαίο, στην διασταύρωση Ύδρας και Παλαμά, στις γραμμές του τρένου.

Επαγγελματικό ΙΧ επιχείρησε να περάσει κάθετα την οδό, βγαίνοντας από STOP και κινούμενο αντικανονικά προς Νέδοντος όπου απαγορεύεται η διέλευση, εμβόλισε διερχόμενη μηχανή μικρού κυβισμού, με αποτέλεσμα το μηχανάκι να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα περνούσε αντικανονικά τον δρόμο. Ο οδηγός της μηχανής, που φορούσε κράνους, αιφνιδιάστηκε, και από την πρόσκρουση χτύπησε με τον αριστερή πλευρά του σώματός του πάνω στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον ώμο.
Ευτυχώς και τα δυο οχήματα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα.
Στο σημείο ήρθε η Τροχαία και το ΕΚΑΒ και ο οδηγός της μηχανής διακομίστηκε προληπτικά για εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο κέντρο της Καλαμάτας σήμερα, με διαφορά μερικών ωρών από τα προηγούμενα και το δεύτερο με τραυματία οδηγό μηχανής.

Τροχαίο με τραυματία οδηγό μηχανής στην Ύδρας
To Top