ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καραμπόλες στον ΟΑΕΔ λόγω διαρροής πετρελαίου και λαδιών κατά μήκος του δρόμου έως και το Αεροδρόμιο!

ΔΙΑΡΡΟΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΠΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ-ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ – Εκτροπή κυκλοφορίας από παράδρομους

Σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στο Ασπρόχωμα έξω από τον ΟΑΕΔ, και κατά μήκος του δρόμου, λόγω διαρροής πετρελαίου στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαρροή έγινε από όχημα της Αεροπορίας που είχε περάσει λίγο πριν από το σημείο. Στο σημείο διακόπηκε  η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω επικινδυνότητας του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα. Η Τροχαία για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση έκανε παρεκτροπή της κυκλοφορίας από παράδρομους.

Το δύσκολο έργο της απομάκρυνσης των λαδιών και πετρελαίων ανέλαβε η Δημοτική Αστυνομία ΚαλαμάταςΈριξαν ποσότητες άμμου στο οδόστρωμα προκειμένου να απορροφηθεί η τεράστια ποσότητα πετρελαίου από τη διαρροή. Οι εργασίες καθαρισμού  του δρόμου συνεχίζονται ακόμα και τώρα ( ώρα 13.20), και αναμένεται να διαρκέσουν πολύ ακόμα, έως ότου δοθεί ξανά  ασφαλής ο δρόμος . Ωστόσο, η κίνηση των οχημάτων στο σημείο γίνεται  με πολλή προσοχή.

ΚΑΡΑΜΠΟΛΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ

Η διαρροή πετρελαίου από το φορτηγό της Αεροπορίας ήταν και η αιτία να γίνουν πολλαπλές καραμπόλες αυτοκινήτων στο σημείο, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Αμέσως, κλήθηκε η Τροχαία αλλά και η Πυροσβεστική.

Στη φωτό του messiniaLive φαίνεται η καραμπόλα με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων που γλίστρησαν στα πετρέλαια

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι η διαρροή είναι μεγάλης έκτασης, στο ρεύμα εξόδου από Καλαμάτα και φτάνει ακόμα και μέχρι το Αεροδρόμιο!

ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ

Η Τροχαία έχει εκτρέψει την κυκλοφορία των οχημάτων που πλέον γίνεται από διάφορους παράδρομους, (πχ από την Καρυδιά), έως ότου αποκατασταθεί και πάλι η κατάσταση του δρόμου, και καθαριστεί πλήρως το οδόστρωμα.

Στο σημείο κλήθηκε και η Δημοτική Αστυνομία Καλαμάτας που ρίχνει μεγάλες ποσότητες άμμου, καθ’όλο το μήκος του δρόμου που έχει πρόβλημα (από τον Κόμβο του Ζαφείρη μέχρι τα φανάρια στο Ασπρόχωμα).

Συνιστάται στους οδηγούς να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή, έως ότου αποκατασταθεί και πάλι η κυκλοφορία.

Μ.Π.

Καραμπόλες στον ΟΑΕΔ λόγω διαρροής πετρελαίου και λαδιών κατά μήκος του δρόμου έως και το Αεροδρόμιο!
To Top