ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στην Κρήτης: Από τον δρόμο στο…πάρκινγκ πολυκατοικίας!

ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Άλλο ένα “περίεργο” τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στις 18:25 στην διασταύρωση Κρήτης και Ηρώων, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός οδηγός, έχασε τον έλεγχο και μπήκε στην είσοδο μιας πολυκατοικίας!
Το αυτοκίνητο δεν υπέστη σοβαρές ζημιές. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, κάποιο άλλο όχημα παρεμπόδισε την πορεία του λευκού ΙΧ και για να το αποφύγει, το έβγαλε από την πορεία του.

Στον ιδιωτικό χώρο της πολυκατοικίας σταμάτησε το αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς εκείνη την στιγμή να διέρχεται πεζός ή κάτοικος!

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας και μετά από λίγα λεπτά στο σημείο έφτασε η Τροχαία Καλαμάτας για να το καταγράψει και διερευνήσει τα ακριβή αίτια.

Έχουμε χάσει τον ύπνο μας…

Πάντως μόνιμοι κάτοικοι στο σημείο, στις γύρω πολυκατοικίες, αναφέρουν στο Messinialive πως “τέτοια ατυχήματα γίνονται πλέον πολύ συχνά και έχουν αυξητική τάση”. Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν αναφερθεί το τελευταίο διάστημα πάνω από 5 τροχαία λόγω παραβίασης των φαναριών, ενώ καταγγέλλουν πως κάθε βράδυ οι κόντρες και τα μαρσαρίσματα δεν μας αφήνουν σε ησυχία”…

Τροχαίο στην Κρήτης: Από τον δρόμο στο…πάρκινγκ πολυκατοικίας!
To Top