ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας λόγω βροχής και τριπλή καραμπόλα! 2 τραυματίες στο Νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας, στο ρεύμα εξόδου. Λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, από τη δυνατή βροχή που προηγήθηκε, η νεαρή οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε σε τσιμεντοκολώνα στο ύψος της αερογέφυρας, και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, οπότε και σταμάτησε η τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Η πρόσκρουση του αυτοκινήτου ήταν τόσο σφοδρή που ο κινητήρας του εκσφενδονίστηκε και έπεσε στο οδόστρωμα. Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια η οδηγός, η οποία διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Στιγμιότυπα από τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση. Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και η Τροχαία Καλαμάτας

 

Το μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου έχει παραμορφωθεί τελείως από τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που αποκολλήθηκε ο κινητήρας του αυτοκινήτου και εκσφενδονίστηκε στο οδόστρωμα

ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Την ίδια ακριβώς ώρα, στο απέναντι ρεύμα, οι οδηγοί έκπληκτοι έβλεπαν όλο το σκηνικό του ατυχήματος να διαδραματίζεται μπροστά τους. Το αυτοκίνητο να προσκρούει αρχικά, και στη συνέχεια να περνά στο δικό τους ρεύμα, με αποτέλεσμα να φρενάρουν απότομα τα αυτοκίνητά τους, προκειμένου να απόφύγουν τη σύγκρουση.

Ωστόσο, η καραμπόλα ήταν αναπόφευκτη για τρία οχήματα, λόγω του ότι όλα έγινα σε δευτερόλεπτα. Έτσι, δύο διερχόμενα αυτοκίνητα στην προσπάθειά τους να φρενάρουν έπεσαν σε προπορευόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό στο κεφάλι του οδηγού του φορτηγού, που μεταφέρθηκε και αυτός για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Στιγμιότυπο από την καραμπόλα των αυτοκινήτων, ακριβώς πίσω από το φορτηγό

Η Τροχαία Καλαμάτας συνιστά στους οδηγούς να είναι πολύ προσεκτικοί όταν το οδόστρωμα λόγω βροχής είναι ολισθηρό, να αποφεύγουν τις μεγάλες ταχύτητες και να τηρούν πάντα αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Μ.Π.

Τροχαίο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας λόγω βροχής και τριπλή καραμπόλα! 2 τραυματίες στο Νοσοκομείο
To Top