ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tροχαίο με 4 τραυματίες μεταξύ των οποίων 2 παιδιά στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 9 το πρωί στη Νέα Είσοδο στα φανάρια της Διασποράς, όταν αυτοκίνητο με ταχύτητα εμβόλισε σταματημένο αυτοκίνητο στα φανάρια προς Διασπορά. Το αυτοκίνητο που εμβολίστηκε από πίσω, είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και ο οδηγός του -πατέρας δύο μικρών παιδιών, ετοιμαζόταν να στρέψει αριστερά καθώς μετέφερε τα δύο παιδάκια του στα “Εκπαιδευτήρια Μπουγά”.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που κυριολεκτικά διέλυσε το αυτοκίνητο, τραυματίστηκε σοβαρά το μικρότερο παιδάκι ηλικίας 2,5 ετών, και ελαφρύτερα το μεγαλύτερο, ηλικίας 4,5 ετών. Συγκεκριμένα, το μικρότερο παιδί υπέστη κατάγματα και στα δύο του πόδια. Ενώ ο πατέρας των παιδιών υπέστη κάταγμα στην ωμοπλάτη.

Και οι τρεις απεγκλωβίστηκαν από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου, πριν φτάσει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκινητο που εμβόλισε το σταματημένο, έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα, σε έναν δρόμο που το ανώτατο όριο ταχύτητας είναι τα 50χλμ, που όμως δεν τηρείται σχεδόν από κανέναν.

Όμως η τρελή πορεία του αυτοκινήτου δεν ανακόπηκε από τη σύγκρουση, αλλά στη συνέχεια καρφώθηκε στον μαντρότοιχο παρακείμενης επιχείρησης με αυτοκίνητα.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τα δύο μικρά παιδιά και τον πατέρα τους στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς και τον οδηγό του οχήματος που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον θώρακα.
Προανάκριση για το σοβαρό τροχαίο στη Νέα Είσοδο διενεργεί  η Τροχαία Καλαμάτας.

Μ.Π.

Tροχαίο με 4 τραυματίες μεταξύ των οποίων 2 παιδιά στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας
To Top