Επί Σκηνής

“Τρωάδες”: Mε ελεύθερη συνεισφορά και με κουπόνια ενίσχυσης των 5 ευρώ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας για την παρουσίαση της τραγωδίας του Ευριπίδη “ΤΡΩΑΔΕΣ” σκέφτηκε να βάλει είσοδο 10 και 7 ευρώ για την ενίσχυση του συλλόγου και για την εξασφάλιση μέρους των εξόδων της παράστασης.
Η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που διδάσκει θέατρο σε εφήβους, και στόχος του είναι να προσφέρει παραστάσεις θεατρικές με δημιουργούς τα ίδια τα παιδιά χωρίς ποτέ να εξασφαλίζει όλα τα έξοδα.
Με την συνεισφορά των 10 και 7 ευρώ (άσχετα αν ήταν κουπόνι ενίσχυσης του συλλόγου), μπαίνουμε στην κλίμακα των επαγγελματικών θεάτρων που γεμίζουν το κάστρο με εισιτήριο 20 και πλέον ευρώ και θα αναγκαστούμε σύμφωνα με την εγκύκλιο της Εφορείας Αρχαιοτήτων να πληρώσουμε 1000 ευρώ την κάθε ημέρα της παράστασης. Πράγμα που είναι αδύνατον να το αντέξουμε οικονομικά, γιατι δεν υπάρχουν αυτά τα χρήματα και γιατί τα έσοδα της κάθε πατάστασης δεν προσεγγίζουν ποτέ το ποσό των 1000 ευρώ. Οπότε θα έπρεπε ή να αναβληθεί τελείως η παράσταση ή να δοθεί με ελεύθερη είσοδο και με κουπόνι ενίσχυσης των 5 ευρώ.
Γι αυτό το λόγο, συνεδρίασε το Δ,Σ, του συλλόγου και αποφάσισε:
Μετά την τεράστια προσπάθεια που έχουν κάνει οι συντελεστές και η θεατρική ομάδα για να παρουσιάσουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, να μην αναβληθεί η παράσταση και να δοθεί με ελεύθερη συνεισφορά και με κουπόνια ενίσχυσης των 5 ευρώ, ως ορίζει η Εφορεία Αρχαιοτήτων για όλες τις παραστάσεις που δίνονται στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

Αν έχουν προπωληθεί εισιτήρια θα δοθούν τα χρήματα πίσω και θα πληρώσουν όσο και οι άλλοι θεατές.
Παρακαλούμε θερμά όλους τους φίλους του θεάτρου
*ΣΤΗΡΙΞΤΕ την ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!
*ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ!
*ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
*ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

 

Υπενθυμίζεται ότι η παράσταση θα γίνει 3 έως 6 Σεπτεμβρίου στις 21.00 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας.

“Τρωάδες”: Mε ελεύθερη συνεισφορά και με κουπόνια ενίσχυσης των 5 ευρώ
To Top