ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτεκνοι Μεσσηνίας: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μιας δύσκολης χρονιάς

Mε επιτυχία, όπως και κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε με την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων, η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση και κοπή Πίτας του Συλλόγου Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, την Τρίτη 2/1 στο συνεδριακό χώρο του Elite City Resort.
Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, διοργανώνει την πρώτη ετήσια εκδήλωση την επομένη της Πρωτοχρονιάς και παραβρίσκονται πολλά μέλη και καλεσμένοι.

Ο Χρήστος Κορομηλάς μιλά για την εκδήλωση

Τι θα πρέπει να φέρει το 2018 στους Τριτέκνους

Φέτος στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, η εκπρόσωπος του Δημάρχου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, μέλη του Δημοτικού Συμβούλιου του δήμου Καλαμάτας και του δήμου Μεσσήνης καθώς και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων και φορέων.
Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης και Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Μεσσηνίας πατέρας Φίλιππος Χαμαριάς και στην σύντομη ομιλία του,ευχήθηκε “Καλή δύναμη και κουράγιο στους ήρωες Τρίτεκνους που παρά τις δύσκολες συγκυρίες ανταποκρίνονται στα καθήκοντά τους, ενισχύοντας τον θεσμό της Οικογένειας”.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς έκανε ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συλλόγου για το 2017 και έκλεισε την ομιλία του με την ευχή “Το 2018, το πρώτο μεταμνημονιακό έτος να αποτελέσει για τις τρίτεκνες οικογένειες η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα με πίστη στις δυνάμεις μας και αλληλεγγύη για τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας”.
Η νέα χρονιά που ξεκίνησε αναμένεται να είναι άλλη μια δύσκολη χρονιά για τους Τριτέκνους που βλέπουν τα εισοδήματά τους να συμπιέζονται, το κόστος ζωής να αυξάνει και τα επιδόματα να μην φτάνουν για την κάλυψη βασικών αναγκών.
Αν και οι προβλέψεις δεν είναι ευοίωνες, υπάρχει η πίστη και η αισιοδοξία ότι θα τα καταφέρουν.

Ο χαιρετισμός της Ελένης Αλειφέρη

Στο βήμα ο Περικλής Μαντάς

Ο χαιρετισμός της Μαρίας Οικονομάκου

Ο χαιρετισμός του Μανώλη Μάκαρη

Την εκδήλωση πλαισίωσε η Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Άρτεμις” του Συλλόγου ΕΛΠΑΣ καθώς και η κομπανία των Τριτέκνων με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

 

Την βασιλόπιτα πρόσφερε το “ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ” του Παύλου Χριστόπουλου, ενώ πολλές επιχειρήσεις της πόλης έδωσαν πολλά και πλούσια δώρα για την λαχειοφόρο που κάθε λαχνός είχε κι από ένα δώρο!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=393070257803705

To Top