ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίπολη: Συνέλαβαν 28χρονο με 2.483 πακέτα λαθραία τσιγάρα!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του παραεμπορίου λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη, χθες (2.2.2018) το πρωί, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση του Τελωνιακού Κώδικα .

Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Τρίπολη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη του 28χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν -2.483- πακέτα τσιγάρων και -248- συσκευασίες λαθραίου καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, στην Τρίπολη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -400- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Τα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και οι συσκευασίες λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Τρίπολη: Συνέλαβαν 28χρονο με 2.483 πακέτα λαθραία τσιγάρα!
To Top