ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριπλή φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου, μπάλας και καραβιού στην Καλαμάτα χωρίς κόσμο

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ...ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ - ΤΡΙΠΛΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ 23ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Φωταγωγήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2020 το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στην κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Πολίτη, των Αντιδημάρχων Γιάννη Μπάκα, Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου και Αναστάση Σκοπετέα, του Προέδρου της ΦΑΡΙΣ Παντελή Δρούγα και εκπροσώπων της Δημοτικής Αστυνομίας, σε μια λιτή και σύντομη εκδήλωση, όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά μέτρα της πανδημίας. Εκδηλώσεις που χωρίς την παρουσία κόσμου είναι άχαρες και υποτονικές αλλά γίνονται με την ελπίδα και την ευχή, πως του χρόνου, όλα θα είναι διαφορετικά!

Φέτος ήταν όλα διαφορετικά αφού κόσμος δεν υπήρχε, ούτε βεγγαλικά, ούτε κεράσματα, ούτε συναυλίες από γνωστά συγκροτήματα ούτε καν η Δημοτική Φιλαρμονική κι ο Άγιος Βασίλης! Το δέντρο φέτος έχει διαφορετικό φωτισμό και "τρέχουν" διάφορα προγράμματα φωτισμού που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!
Αμέσως μετά την φωταγώγηση έσπευσαν όσοι ήταν στην πλατεία, ιδιαίτερα τα παιδάκια να φωτογραφηθούν για μια αναμνηστική φωτογραφία για να αλλάξει η ψυχολογία...

Ο Δήμαρχος μετά την φωταγώγηση ευχήθηκε Χρόνια Πολλά σε όλους, τονίζοντας πως αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου. Ευχές έδωσαν και ο Δημήτρης Πολίτης με τον Παντελή Δρούγα.

Στη συνέχεια φωταγωγήθηκε η χριστουγεννιάτικη σφαίρα στην πλατεία 23ης Μαρτίου και το "καράβι" στο Λιμάνι στην παραλία.

Δημοφιλέστερα

To Top