ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριμελή επιτροπή διαχείρισης όρισε η οικογένεια της μικρής Αναστασίας

ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ - Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ 

Αγαπητοί μου, θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλη την πόλη της Καλαμάτας που έχει ξεσηκωθεί να μας δώσει όλη της την αγάπη και ανθρωπιά 🙏
Επειδή εμείς δεν είμαστε στην Καλαμάτα τώρα και δεν μπορούμε να έχουμε έλεγχο της κατάστασης με τους κουμπαράδες και θέλουμε όλοι οι άνθρωποι που έδωσαν έστω και ένα ευρώ για εμάς να νιώθουν ασφαλείς, αναθέσαμε σε 3 πολύ δικούς μας ανθρώπους να μαζεύουν τους κουμπαράδες και να κάνουν τις καταθέσεις.
Στην δικηγόρο μας Αναστασία Λιόκουρα  τηλ: 6932904072 mail:anastliok@gmail.com
Στην ξαδέλφη μας Γωγώ Τριάντου  τηλ:6956768007 mail:triantougogo
Και στην φίλη μας Ειρήνη Δουλάμη που μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω Facebook.
Ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν κάνει απίστευτη δουλειά και έχουν δώσει πραγματικό αγώνα για εμάς και την Αναστασία και τους ευχαριστούμε πολύ για την δύναμη ψυχής και το απόθεμα αγάπης που διαθέτουν κάθε ημέρα για εμάς".

Όποιοι λοιπόν επιθυμούν να συνεισφέρουν ή να παραδώσουν τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί ή θα συγκεντρωθούν, ας επικοινωνούν με τα πρόσωπα που αναφέρονται παραπάνω. 

H 7χρονη Αναστασία αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και θα πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ για μια λεπτή και κρίσιμη επέμβαση, με το κόστος να έχει προσδιοριστεί στις 700.000 ευρώ.

 

Τριμελή επιτροπή διαχείρισης όρισε η οικογένεια της μικρής Αναστασίας
To Top