Τουρισμός

Τριγκιλίδας: “Δεν θα αντέξουν οι επιχειρήσεις χωρίς κρατική βοήθεια-Ο τουρισμός έχει μπει στην κατάψυξη και χρήζει επιδότησης”

ΦΕΤΟΣ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

“Χωρίς κρατική ενίσχυση με εύκολη και γρήγορη σε διαδικασίες δανειοδότηση δεν θα αντέξουν οι επιχειρήσεις”, δήλωσε μιλώντας στο Μessinialive ο ταξιδιωτικός πράκτορας Βασίλη Τριγκιλίδας.

Ο κ. Τριγκιλίδας με πολύχρονη ενασχόληση και εμπειρία στον τομέα του τουρισμού τονίζει ότι “ο κόσμος μετά την καραντίνα θέλει να αποδράσει και να ξεφύγει από τον εγκλεισμό, αλλά θεωρώ πως θα αργήσει να έρθει η ανάκαμψη”.

Η Ελλάδα, μας είπε, πως βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ως βασικός προορισμός και πρώτη επιλογή του Έλληνα, όμως θα πρέπει να επιδοτηθεί ο τουρισμός και να βοηθήσει και η Κυβέρνηση, αφού “ο κλάδος του τουρισμού χρειάζεται γερή τόνωση και γενεές επιδοτήσεις”.

Φέτος το σύνθημα είναι “Μένουμε Ελλάδα”

Πάντως, μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει μία σχετική αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να περισώσουμε την σεζόν, με τον Βασίλη Τριγκιλίδα να μας λέει ότι “το φετινό σύνθημα είναι μένουμε Ελλάδα, αλλά παράλληλα έχουμε και τις κλασσικές επιλογές στα ταξίδια μας, στο εξωτερικό, πάντα με σωστό προγραμματισμό, συνέπεια και κυρίως ασφάλεια”.

To Top