ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”: Με τη Χάιδω και η Σίσσυ Παπαδοπούλου

Άλλη μια προσθήκη έκανε σήμερα η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Ο λόγος για την δυναμική και δραστήρια επιχειρηματία Σίσσυ Παπαδοπούλου.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού “ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ” αναφέρει:

Υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας : «ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ», την εκλεκτή μας φίλη Σίσσυ Παπαδοπούλου, έμπορο και εξαγωγέα αγροτικών προϊόντων, σύμβουλο στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τερψιθέας και του Ιππικού Ομίλου Τριφυλίας.
Η οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία προϊσταται η αγαπημένη μου φίλη, καλλιέργειας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στην καλλιέργεια του καρπουζιού και στίγμα στην αγορά, την χρήση καινοτόμων τεχνικών καλλιέργειας σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Τ.Ε.Ι Σπάρτης και άλλους αρμόδιους φορείς, εδώ και δεκαετίες συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της παραγωγής και εξαγωγής των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας και στηρίζει την τοπική οικονομία της περιοχής.
Για μένα προσωπικά, είναι ιδιαίτερη η χαρά και βαθιά η συγκίνηση, που μαζί με όλα τα πραγματικά αξιόλογα, ένα προς ένα πρόσωπα που πλαισιώνουν των συνδυασμό μας, θα δώσουμε μαζί τον αγώνα για μια μεγάλη νίκη, που θα οδηγήσει την Τριφυλία μας μπροστά και θα την κάνει πραγματική Πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις!
Καλή μας επιτυχία!!!

“Τριφυλία Πρωταγωνίστρια”: Με τη Χάιδω και η Σίσσυ Παπαδοπούλου
To Top