Τουρισμός

Τρία κρουαζιερόπλοια σε τέσσερις μέρες στο λιμάνι της Καλαμάτας

Συνεχίζονται οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Καλαμάτας. Μάλιστα υπήρξε τροποποίηση του αρχικού προγραμματισμού αφίξεων – αναχωρήσεων, με επιπλέον κρουαζιερόπλοια να καταπλέουν στο λιμάνι της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 κατέπλευσε, στις 12 το μεσημέρι, στο λιμάνι της Καλαμάτας το κρουαζιερόπλοιο «AEGEAN ODYSSEY» προερχόμενο από τον Πειραιά. Στο κρουαζιερόπλοιο που επέβαιναν κυρίως Αμερικανοί τουρίστες, απέπλευσε με προορισμό το λιμάνι του Κατακόλου στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρα.

Το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στις 7 το πρωί κατέπλευσε στο λιμάνι το κρουαζιερόπλοιο «M.V. MONET», προερχόμενο από τη Μονεμβάσια και το οποίο απέπλευσε με προορισμό την Πύλο στις 8 το βράδυ. Στην πλειοψηφία τους οι επιβάτες ήταν Βρετανοί. 

Απόψε αναμένεται στις 10 το βράδυ στην Καλαμάτα, όπου και θα διανυκτερεύσει για πρώτη φορά, το κρουαζιερόπλοιο «M.V. VARIETY VOYAGER». Το κρουαζιερόπλοιο σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, θα αποπλεύσει με προορισμό τα Ίσθμια αύριο, Τρίτη 31 Μαΐου στις 10 το βράδυ.

Επόμενος κατάπλους στο λιμάνι είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022, από το κρουαζιερόπλοιο «M.V. Monet».

Τρία κρουαζιερόπλοια σε τέσσερις μέρες στο λιμάνι της Καλαμάτας
To Top