ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Τραβάμε κουπί για τη Μυρτώ”: Αγώνες κλειστής κωπηλασίας στην Καλαμάτα για καλό σκοπό

Ένα διήμερο αφιερωμένο στον μεγάλο αγώνα που δίνει η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, θα διεξαχθεί στην πόλη της Καλαμάτας. Συγκεκριμένα για συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Γ.Σ.Ακρίτας διοργανώνουν Street Relays, τους καθιερωμένους αγώνες για κοινωνικό σκοπό, που όμως φέτος δεν περιλαμβάνουν τρέξιμο αλλά αγώνα κλειστής κωπηλασίας!
Mάλιστα, οι αγώνες φέτος συνεπικουρούνται και από τον Σύλλογο Ολυμπιονικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 12 έως τις 4 το μεσημέρι και θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι! Όπως σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα “Φτιάξε μια ομάδα των 4 ατόμων και τράβηξε κουπί για 1.000 συνολικά μέτρα πάνω στο κωπηλατικό μηχάνημα.Θα αγωνιστείτε με άλλες 5 ομάδες ταυτόχρονα. Θα βλέπετε με τους φίλους σας την έκβαση του αγώνα με τη μορφή ψηφιακής πραγματικότητας στη γιγαντοοθόνη“.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΥΡΤΩ

Τα έσοδα από τον αγώνα κλειστής κωπηλασίας θα δοθούν προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα σε κέντρο αποκατάστασης στη Ρωσία, και να λάβει ειδική θεραπεία η Μυρτώ.

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κωπηλασίας Ελπίδα Γρηγοριάδου: “ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ”

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “Η ΝΕΡΑΪΔΟ-ΑΜΑΖΟΝΑ Η ΜΥΡΤΙΑ”

Μάλιστα η Μυρτώ και η μητέρα της θα βρίσκονται από αύριο στην Καλαμάτα και θα παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Εύας Πετροπούλου-Λιανού “Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά”, μαζί με την ίδια τη συγγραφέα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Για το διήμερο των εκδηλώσεων αυτών για τη Μυρτώ παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου η αντιπεριφερειάρχης Αντωνία Μπούζα, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Ακρίτας 2016, Πέτρος Παπαδόπουλος, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, Ελπίδα Γρηγοριάδου και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, Γιάννης Πλάγος.

“ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΥΠΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΩ”

ρεπορτάζ: Μαίρη Περδικέα-Θανάσης Πουλόπουλος

 

To Top