ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραπέζωμα με βασικό μενού το Σκοπιανό

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα δειπνήσει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του σε Ηλεία και Μεσσηνία.
Το ραντεβού γίνεται σε μία περίοδο πολιτικών εξελίξεων κυρίως διπλωματικής φύσεως, καθώς κορυφώνονται οι διεργασίες και οι διαπραγματεύσεις για την επίλυση του «Μακεδονικού».
Δεν αποκλείεται να υπάρξει παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να στηρίξει το συλλαλητήριο της Κυριακής, καλώντας τους πολίτες να δώσουν το παρών στο Σύνταγμα.

Άλλωστε ο πρώην πρωθυπουργός – που τελευταία έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Μαξίμου για το Σκοπιανό – μέσω συνεργατών του δεν είχε κρύψει την ικανοποίηση του για την μεγάλη συμμετοχή που είχε η συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης.
Πληροφορίες θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να δίνει το παρών μαζί με βουλευτές της ΝΔ την Κυριακή το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να διαδηλώσει υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Αντίθετος ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Ο πρόεδρος της ΝΔ περιοδεύει σήμερα στην Ηλεία και το βράδυ θα βρίσκεται στην Καλαμάτα, προκειμένου την Παρασκευή το πρωί να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για την «Υπαπαντή του Κυρίου».
Ωστόσο τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο Αντώνης Σαμαράς θα βρουν απέναντί τους τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ο οποίος με δημόσιες δηλώσεις του έχει ταχθεί κατά των συλλαλητηρίων.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως και στην συγκέντρωση της Αθήνας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακολούθησε την ίδια τακτική με εκείνη της Θεσσαλονίκης, αφήνοντας τα στελέχη να πράξουν όπως εκείνα επιθυμούν.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι περισσότεροι βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής.
Φυσικά από την ατζέντα της συζήτησης δεν θα λείψει και μια πρώτη προσέγγιση στους υποψηφίους του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Νομό Μεσσηνίας…

Τραπέζωμα με βασικό μενού το Σκοπιανό
To Top