Μουσική

Με τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο ξεκίνησαν οι “Μουσικές διαδρομές” στο Μέγαρο Χορού

ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, ΑΝΕΤΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΡΙΣ

Μία πολύ όμορφη καλοκαιρινή μουσική βραδιά χάρισαν στους θεατές που επέλεξαν να περάσουν δυο ώρες ψυχαγωγίας στο Μέγαρο χορού Καλαμάτας, ακούγοντας τραγούδια που “άντεξαν στο χρόνο” από τον Βαγγέλη Δούβαλη.

Μαζί του ήταν η τραγουδίστρια Κατερίνα Ευγενικού και οι δύο μαζί ερμήνευσαν αξέχαστα τραγούδια αλλά και προσωπικές τους δημιουργίες και επιτυχίες στο πλαίσιο του Πολιτιστικού καλοκαιριού 2021, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ φέτος το καλοκαίρι, τηρώντας τα προβλεπόμενα υγιειονομικά μέτρα.

Τη βραδιά απόλαυσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας, μέλη του συμβουλίου και πολλοί συνδημότες μας, χειροκροτώντας τους δύο καλλιτέχνες για τις ερμηνείες τους.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν πάλι στον κήπο του Μεγάρου χορού Καλαμάτας την Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 21:00, με την Κατερίνα Τσιρίδου, τον Σπύρο Πάτρα και την Αλίκη Ζαχαροπούλου, σε ένα μουσικό αφιέρωμα με τίτλο “200 χρόνια σε 21 τραγούδια”. Η Ιστορία της Ελλάδας μέσα από την μουσική τους στίχους, τα κείμενα και τα τραγούδια.

To Top