Επί Σκηνής

Απόψε τραγουδάμε για τον Μάριο

Μια συναυλία αγάπης και στήριξης στον εξαιρετικό μουσικό Μάριο Σαρέλλα

Ο Μάριος αγκαλιά με τον Διονύση Σαββόπουλο

Ο Μάριος Σαρέλλας

Ο Συλλόγος Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, διοργανώνει συναυλία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας με σκοπό – όλοι μαζί – να συγκεντρώσουμε χρήματα για το μέλος μας και συμπολίτη μας, Μάριο Σαρέλλα, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει επέμβαση στο Λονδίνο για το εκ γενετής πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την όρασή του.

Ο Μάριος Σαρέλλας, γεννήθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 1993, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μ.Σ.Κ. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.
Είναι γνωστός στην πόλης μας και όχι μόνο από διάφορες εκδηλώσεις και Live που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς.
Από 6 μηνών μέχρι και σήμερα έχει ,κατά καιρούς, προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων, τόσο σε Ελλάδα και εξωτερικό, για το Συγγενές Γλαύκωμα που εκδηλώθηκε εκ γενετής.
Αυτή τη στιγμή ο Μάριος, πρέπει να μεταφερθεί (μέσα στον Οκτώβριο) στο Λονδίνο – όπως κρίνουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν – για μια ακόμη επέμβαση. Δυστυχώς ο ίδιος αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα. Ομόφωνα ο Σύλλογος μας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια συναυλία την
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, κι ώρα 20:30 στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας “Μαρία Κάλλας” με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον λόγο αυτό.
Παλαιότερες γενιές αποφοίτων όπως, ο Αντώνης Κουφουδάκης η Μυρτώ Καμβυσίδη, η Μαρία Κρασοπούλου, ο Νίκος Παλαιολόγος, η Μαρία Τσώνη κ.α. μέχρι τις νεώτερες γενιές, όπως ο Ηλίας Κολλινιάτης,ο Δημήτρης Αθανασακόπουλος μα και ο ίδιος ο Μάριος Σαρέλλας θα συναντηθούν στη σκηνή του αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας για μια συναυλία στήριξης κι αλληλεγγύης.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμαρχο Καλαμάτας Κύριο Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξή του καθώς και τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας κ. Σόλαρη Ιωάννη για την, εξ αρχής, θετική του στάση απέναντι στην πρότασή μας.
Τέλος, ευχαριστούμε από Καρδιάς τους: Χρ. Συκά, και την εταιρία “Ηχος κ’ Φώς” για την ευγενική του χορηγία στην ηχητική κάλυψη της συναυλίας.
Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

*Δελτία εισόδου συναυλίας: 5 €
Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει “κουτί” για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει με όποιο ποσό δύναται την ημέρα εκείνη.

Μια συναυλία πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη για όλους, αφού ο Μάριος Σαρέλλας, είναι ένας εξαιρετικός μουσικός, άψογος καλλιτέχνης, άριστο παιδί και πρέπει να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή και να βοηθήσουμε τον Μάριο στην “δοκιμασία” του αυτή.

To Top